Összeszűkült a gyomrom? Vagy beállt az inzulinszintem? Nem vagyok már éhes.
lassan 4 hónapja életmódot váltottam, és most kezdem észrevenni magamon, hogy baromira hamar jóllakom.
Kezdtem aggódni, hogy többet eszek?
De lemértem, és baromira nem.
És most arra vagyok figyelmes, hogy már 4 óra és még egyáltalán nem vagyok éhes, korábban már 3 előtt folyton az órát néztem, hogy uzsizhassak már.
Nem szeretek úgy enni, hogy még nem vagyok éhes legalább egy kicsit, szóval nem is tudom, hogy most mihez kezdjek. :D
Nem nagyon méregettem mostanság a megevett kajákat, szemmértékre kb-re számoltam a kalóriát, most viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy kevesebbet ettem, mert hamarabb jóllaktam és nem akartam elhinni, hogy ennyire kevés is elég volt.
Volt még valaki így?
pl.: ma ebédre 100g főtt rízs, meg 60g csirkemelltől egy kis ecetes céklával, full jól laktam.
Ez kb. egy fél menü adag max. Pedig én az voltam aki simán betolta a rendes éttermiset.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy előtte megettem egy tányér levest, amit direkt csinálok, igyekszem inkább levessel eltelíteni a pocakom :D
Lehet ez lehet a titka :D
Azta!
Köszönöm ezt a nézőpontot! Új volt nekem.
Igen, én abba a kategóriába estem, aki lényegében akkor érezte jól magát, ha a legegészségtelenebb kajával rosszul
létig tömte magát (bolognai spagetti, pizza, rántott sajt), a léyneg volt a zsír+CH kombó, esetleg chips, csoki.
Mindezt hónapokig.
És akkor meglepődtem, hogy két hónap alatt híztam tíz kilót.
A lényeg, hogy bízom abban, hogy ezúttal sikerült tényleg életmódot váltanom, megtalálni az aranyközéputat ahogy te fogalmaztál egy életre, hogy soha többé ne essek abba a hibába... Sajnos a töménytelen zabálást itthonról hozom, tehát mélyen belém ivódott. Talán sikerült kiirtani egy életre.
Elmentem futni, nem történt semmi (másnap mindig csökkenni szokott).
Próbáltam mindent, nem történt semmi.
Bekajáltam, mondván utána majd pár napon belül megindul (nem tartottam csalónapot még, mondom hátha az segít), erre rögtön másnap megindult.... :D
Nem is értem... Amikor korábban csalónapoztam napokba telt míg helyreálltak a dolgok. Szerintem egész más most a testem/szervezetem, mint korábban.
Amúgy annyira nem kajáltam be, de régen ettem 180g szénhidrátot.... kb. 1400-1500 kcalt.
Szerintem már nem is tudnék úgy igazán bekajálni, mert eltelítődök hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!