Farkaséhség folyamatosan - mitől lehet?
Így nézett ki a mai étrend:
Reggeli - feketekávé, 2 tojásból rántotta, 3 szelet bacon (kevés olívaolajjal készítem)
Tízórai - egy alma, később még egy alma...
Ebéd - rizibizi (elég nagy adag, mert éhes voltam), pár szelet főtt sonkával
Uzsonna - káposztaleves (egy jó nagy tányérral)
Vacsora - a rizibizi maradéka 2 szelet (olyan közepes szelet, nem túl vékony) párolt csirkemellel
+ Vacsora - még megettem 2 szelet csirkemellet (amit igazából holnap ebédre hagytam volna meg de az igen az éhség), és elrágtam mellé egy sárgarépát
Hát ettől én is éhen halnék.
A szalonnás tojás helyett egyél inkább zabkását, vagy cukormentes müzlit, sokkal egészségesebb és kalóriaszegényebb is.
Uzsonnára meg joghurtot, abba is lehet tenni búzacsírát, zabkorpát.
Vannak ezek a fehérjeporok is, mondjuk én ezeket még nem próbáltam, de állítólag ezek is kitöltik az embert.
Indokolatlan farkaséhségre egy kiadós edzés is jó!
Ha zabarohamok törnek ràd, nem jó az étrended, valamit vàltoztatni kell rajta.
Engem pl az életmódvàltàs döbbentett rà arra, hogy anno azért voltam sokszor éhes, mert túl sok szénhidràtot ettem. Mióta jelentősen csökkentettem a szénhidràtbevitelt, cserébe több zsírt és fehérjét eszem, sokkal jobban vagyok, nincsenek falàsrohamaim sem, és szépen fogyok, kalóriàk megvonàsa nélkül.
Változott valami az életmódodban? Több stressz, nagyobb megterhelés, alvás?
Az étrendedet nézve, lehet, hogy ennél több fehérjére lenne szükséged. Makrókat szoktad számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!