Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A vőlegényem túlzásba viszi a...

Pihécske kérdése:

A vőlegényem túlzásba viszi a fogyókúrát vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
A vőlegényem 27 éves,176 centis férfi,és jelenleg 77,2 kiló.99 kilóról kezdte,és ő az a típus,aki perfekcionista,és nem bír leállni,amíg eredményt lát.Nagyon sokan figyelmeztettük hogy nem jó ez így,egyre kevesebbet eszik,a szokásos kalóriabevitele egyre kisebb,és most 73 kiló a célja,de mostanában azon gondolkozik hogy még annál is lejjebb viszi.Aggódom az egészségéért,mert betegeskedő típus,és nem szeretném ha az egészségi állapota rosszabbodna.A szülei is észrevették hogy már túlzásba viszi és mondták neki hogy már igazán nem kéne neki folytatni a diétát de senkire sem hallgat.Én reagálom túl és ez még normális vagy már nem kéne neki diétáznia?

2021. márc. 18. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Igen,te aggódsz.
Nem,tényleg nem kéne neki már fogynia.
38 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Edz a vőlegényed a diéta mellett? Mert egy edzett, izmos férfinak a 176 centihez még a 80 kg is simán nagyon esztétikus, egészséges lehet.

Ha viszont nem edz, és semmi izomzata, akkor nagyon hülyén fog kinézni 70-73 kilóval...

Szóval ha nem edz, akkor én a helyedben inkább arra helyezném a hangsúlyt, hogy sportoljon. Sportoljatok valamit közösen. Az egészségének, immunrendszerének is jót fog tenni, és jobban is fog kinézni.

2021. márc. 18. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Jó lenne tudni, hogy mennyi idő alatt fogyott le, mert ha túl hamar és folytatja azt a tempót, akkor egészségügyileg lehet belőle baj.

Amúgy 176 centihez a 73 kg teljesen normális, ha okosan csinálja és fokozatosan diétázik azzal semmi baja sincs, sőt sokkal jobb, mintha túlsúlyos maradt volna. Szerintem inkább támogasd s állj mellé, de tényleg figyeljen oda a fogyásra és ne egyik napról a másikra akarja ledobni azt a 4-5 kg-t.

2021. márc. 18. 13:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Nem,sajnos nem edz,de gondolkodtunk már a közös edzésen,ez nagyon hasznos ötlet lehet,mert én is szeretném magam kicsit formába hozni,mert egy lépcsőzésbe is sokszor belehalok.

Köszönöm szépen a hasznos választ 😁!

2021. márc. 18. 13:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Egy év alatt adta le azt a kilót,velem együtt!

Reménykedek hogy csak én reagálom túl,szeretném támogatni,de azt se szeretném hogyha annyira lefogyna hogy nem lenne semmi energiája mert rengeteget utazik ha nincs karantén,és féltem őt.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

2021. márc. 18. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem edz, akkor annyira mégsem perfekcionista. Mindenképp kezdjen el, mert csomó izmot le fog fogyni. Tipikus hiba, hogy azt hiszi, súly>egészség.
2021. márc. 18. 16:25
 6/8 anonim válasza:
0%
77 kg még túlsulyos,70 kiló körül slank.
2021. márc. 18. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hány kalóriát eszik egy nap? És általában miket? Sportol valamit? Ha igen mit és mennyit
2021. márc. 18. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta semmi izom akkor 176cmesen 77kgval meg van rajta felesleg. Szoval ertheto h meg dietazik ha alacsony tzst akar. Viszont izom nelkul az nem nez ki vmi jol.. sot ha nem izmos akkor inkabb +5-10kg egy ferfinak mint h vekony legyen.
2021. márc. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!