Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalóriát vihetk be egy...

Mennyi kalóriát vihetk be egy nap?

Figyelt kérdés

Jelenleg 1364 kalóriát eszek egy nap a Yazio alkalmazás ajánlásával, ami így heti 1k fogyást ígér. Nekem ez kissé soknak tűnik márcsak azért is mert fogyást nem igazán észlek. Másfél hónap alatt fogytam 2 kilót nagyjából. Lehet, hogy a mozgásszegény életmód miatt? A jelenlegi helyzetemben napi 1 órás sétát szoktam beszorítani valamiféle mozgás gyanánt. Ezekszerint ez túl kevés lenne? Most akkor a kalória bevételt csökkentsem vagy a mozgás legyen több (bár azt jelenleg nemnagyon tudnám megoldani).

60kg 20/l

Az alapamyagcserém 1450 kalória naponta. Napi egy óra intenzív séta melett hány kalóriát kéne fogyasztanom, hogy fogyjak legalább fél kilót hetente?

2021. márc. 14. 22:06
1 2
 11/12 QvanyadatMDRTR ***** válasza:

2es vagyok:

Hat ja, akkor lejebb rosszul gondoltam es full folos a fogyás, viszont ha nem tetszel magadnak ilyen keves kiloval se, lehet hogy nem dietazni, hanem edzeni kene, hogy formásodj. Valamint ha mozogsz és nem eszel tobbet, nem viszel be tobb kaloriat, akkor fogyhatsz is, es nem kell "nevetsegesen keves" kaloriat bevinned. Egyebkent szerintem is egeszsegtelen lenne annyi kaloriat bevinni, azonban ha ilyen abszurd celod van, akkor nem nevezném nevetsegesnek a helyedben az alternativat, amire tamaszkodni akarsz. Nekem tokeletesen bevaltak a kalkulatorok (2ot szoktam alkalmazni, az egyik a shopbuildere vagy bodybuildingbolt. Hu e most meg nem mondom melyik, nagyjabol egyezo erteket dobnak ki,) az elmult 5 evben (!), tehat nem erzem jogosnak a bennuk valo bizalmatlansagot, es a lepontozasomat sem. De ez van, akkor menj a fejed utan vagy nulla otlet utan, sok sikert.

2021. márc. 15. 17:07
 12/12 A kérdező kommentje:

2es én nem pontoztalak le 😀

Szerintem nem írtál hülyeséget

2021. márc. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!