Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek szükség van...

Szerintetek szükség van további fogyásra? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

heti 6szor futok 1éve szültem. 58kiló 170cm vagyok. sajna már egyszer átestem a ló túloldalára és anorexiás lettem azért érdekel más véleménye mert az önértékelésemmel van baj. szívesen fogadom az építő és hasznos tanácsokat mozgásban....

2010. aug. 18. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
szerintem is sport maradjon, de fogyóznod nem kell :)
2010. aug. 18. 21:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos vagy :D Remélem én is így fogok kinézni szülés után majd :)
2010. aug. 18. 21:11
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell kinyomni a hasad a képeken, normál helyzetben kellene lefotózni...
2010. aug. 18. 21:18
 14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ és fogok javítani a tartásomon,lehet gyógytornászt keresek . Nem is gondoltam volna,hogy tényleg olyan vagyok ahogy írjátok,a párom is ezt mondja,hogy nem kell fogyókúra....stb próbálom az "agyamat" helyre tenni és elfgoadni magam. A sportról soha nem fogok lemondani imádok futni,röpizni......minden ami mozgás imádom.
2010. aug. 18. 21:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is, szerintem sem kell fogynod... A tartásoddal kapcsolatban pedig nem hiszem, hogy tornász kellene, talán elég, ha futás mellett egy kis kondizást is beviszel. Nem kell konditerembe járnod, elég, ha otthon csinálod a dolgokat, az ad olyan önbizalmat, hogy elfogadd magad, és ettől a tartásod is javulni fog!! Sok sikert! Egy srác

2010. aug. 18. 21:33
 16/22 anonim válasza:
Tök csini vagy, szerintem nem kell többet fogynod.
2010. aug. 18. 21:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a hasadon van felesleg, meg látszik, hogy nem sportolsz eleget. Nem ártana egy kis alakformálás. Ettől függetlenül örülj neki, hogy szülés után így nézel ki. Sok más fiatal anyuka megirigyelhetné.
2010. aug. 18. 22:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vok: bocsi, nem láttam, hogy futsz. De mellette tornázz szerintem pl. Dvd-re alakformáló gyakorlatokat
2010. aug. 18. 22:09
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem látszik az alakodon hogy szültél.. olyan mintha még most is terhes lennél.
2010. aug. 19. 01:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, de gonosz vagy. :D

Kérdező, te meg nehogy elhidd, csini vagy. :)

2010. aug. 19. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!