Szerintetek szükség van további fogyásra? (lent)
Figyelt kérdés
heti 6szor futok 1éve szültem. 58kiló 170cm vagyok. sajna már egyszer átestem a ló túloldalára és anorexiás lettem azért érdekel más véleménye mert az önértékelésemmel van baj. szívesen fogadom az építő és hasznos tanácsokat mozgásban....
2010. aug. 18. 20:50
11/22 anonim válasza:
szerintem is sport maradjon, de fogyóznod nem kell :)
12/22 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy :D Remélem én is így fogok kinézni szülés után majd :)
13/22 anonim válasza:
Nem kell kinyomni a hasad a képeken, normál helyzetben kellene lefotózni...
14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ és fogok javítani a tartásomon,lehet gyógytornászt keresek . Nem is gondoltam volna,hogy tényleg olyan vagyok ahogy írjátok,a párom is ezt mondja,hogy nem kell fogyókúra....stb próbálom az "agyamat" helyre tenni és elfgoadni magam. A sportról soha nem fogok lemondani imádok futni,röpizni......minden ami mozgás imádom.
2010. aug. 18. 21:23
15/22 anonim válasza:
Szia!
Először is, szerintem sem kell fogynod... A tartásoddal kapcsolatban pedig nem hiszem, hogy tornász kellene, talán elég, ha futás mellett egy kis kondizást is beviszel. Nem kell konditerembe járnod, elég, ha otthon csinálod a dolgokat, az ad olyan önbizalmat, hogy elfogadd magad, és ettől a tartásod is javulni fog!! Sok sikert! Egy srác
16/22 anonim válasza:
Tök csini vagy, szerintem nem kell többet fogynod.
17/22 anonim válasza:
Szerintem a hasadon van felesleg, meg látszik, hogy nem sportolsz eleget. Nem ártana egy kis alakformálás. Ettől függetlenül örülj neki, hogy szülés után így nézel ki. Sok más fiatal anyuka megirigyelhetné.
18/22 anonim válasza:
Utolsó vok: bocsi, nem láttam, hogy futsz. De mellette tornázz szerintem pl. Dvd-re alakformáló gyakorlatokat
19/22 anonim válasza:
Tényleg nem látszik az alakodon hogy szültél.. olyan mintha még most is terhes lennél.
20/22 anonim válasza:
Utolsó, de gonosz vagy. :D
Kérdező, te meg nehogy elhidd, csini vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!