Így le tudok fogyni? (további infó lent)
Szóval, van rajtam kb. 5 kg felesleg, most jutottam el addig, hogy leadom csak hogy holnap lesz egy műtétem (nem komoly), ami után 1-2 hónapig biztos nem mozoghatok. Ilyen étrenddel mennyi idő alatt fogyhatok le? Vagy egyáltalán lefogyhatok? :D
Reggeli: gyümölcs v. rántotta (1 v. 2 tojásból)
Tízórai: tk. kenyér + valamilyen sovány felvágott + zöldség
Ebéd: amit anyu főz, de abból is igyekszem kerülni a zsírosakat
Uzsonna: gyümi v. zöldség
Vacsora: gyümi v. zöldség v. Norbi 1es kaják, mint pl. virsli (Norbis kódok szerint anno fogytam 1-2 kgt)
Tudom, nem tökéletes, de ennyire van lehetőségem, nem szeretném részletezni miért. Lehetséges? És mennyi idő alatt?
Nem valami hűdenagy műtét, anyajegyet szednek le.
És nem is annyira diéta lenne, inkább egészségesebb életmódnak hívnám. :D
nekem térdhajlatból szedtek ki egy irdatlan nagyot, egy hét pihit írtak elő, egy két hónap azért elég soknak hangzik.
a diétának vagy életmódváltásnak nem igazán van értelme érdemben végzett sport nélkül, lehet kalóriahiányos állapotot csinálni csak ha nincs terhelés első körben az izmok sínylik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!