Hogyan tudnék így diétázni valami tipp?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Próbálom magam formába hozni hogy kicsit jobban nézzek ki és erőteljesebb legyek.
De viszont mostanában pénz szükében vagyunk...
Kénytelen vagyok azt enni amit anyámék főznek és az nem éppen diétára alkalmas ételek,viszont nem tehetem meg hogy vegyek külön magamnak valamit mert nem futja.
Edzek meg minden de félek hogy így nem lesz értelme.. valami tipp?
2021. márc. 11. 21:03
11/19 anonim válasza:
Görög joghur és proteinpor
plusz gyümölcs,vagy lehet készen is venni
12/19 anonim válasza:
#11 köszi szépen ! Készen hol tudnék venni?
14/19 anonim válasza:
12es Lidlben van,Milbona termék,az egész 20g proteint tartalmaz,és 151kcal. Az,hogy mekkora a joghurt,most speciel nem jut estembe. Egyébként van a lidlnek protein túrója is,ami ízesített.
15/19 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg rávenni a család többi tagját is a tudatos táplálkozásra. Ha ez nem sikerül egyél ami van de csak annyit amennyi belefér a keretedbe. Eddz, de ne hajszold túl magad. Sokan beleesnek ebbe a hibába is. Járj sokat sétálni vagy ha megy akkor futni, biciklizni. Jó lesz az, hajrá :)
16/19 anonim válasza:
#14-es a protein túrót át tudnád küldeni légyszi? Egy képet róla?:)
17/19 anonim válasza:
Egyél kevesebbet és járj el futni, bringázni...
18/19 anonim válasza:
Szlovákiában már lehet kapni,kerestem nálatok is de nemláttam
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld pipa! :)
2021. márc. 13. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!