Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék így diétázni...

Hogyan tudnék így diétázni valami tipp?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom magam formába hozni hogy kicsit jobban nézzek ki és erőteljesebb legyek.

De viszont mostanában pénz szükében vagyunk...

Kénytelen vagyok azt enni amit anyámék főznek és az nem éppen diétára alkalmas ételek,viszont nem tehetem meg hogy vegyek külön magamnak valamit mert nem futja.

Edzek meg minden de félek hogy így nem lesz értelme.. valami tipp?

2021. márc. 11. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?Milyen nemű?Hány centi és kiló?
2021. márc. 11. 21:14
 2/19 A kérdező kommentje:
19 vagyok férfi és 170cm 95kg
2021. márc. 11. 21:21
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Próbálj meg edzeni,súlyzós gyakorlatok,járj el futni.Ha már a nassolni valókat elhagyod pl chips,édességek,üdítők már azzal sokat teszel.Egyél kisebb adagokat.Esetleg próbálj meg több friss zöldséget enni a kenyér helyett.Ebédre meg a köretet cseréld le.Krumpli helyett zöldségek,fehér tészta helyett teljeskiörlésű,próbáld ki a kusz kuszt,finom és egyszerű elkészíteni.Gondolom ennyit tudsz költeni rá.
2021. márc. 11. 21:26
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem sajnos nem tudok éppen ezért tettem fel a kérdést.

Viszont az édességeket cukros üdítőt azokat elhagytam.

De a tészta és ilyen egyéb dolgokat sajnos kénytelen vagyok fogyasztani mivel nincs másra lehetőség.

2021. márc. 11. 21:30
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Általában miket szoktál enni egy nap? Kb hány kalóriát?
2021. márc. 11. 22:08
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Kezdetben egyél kevesebbet, aztán ha jobban érdekel a téma akkor makrókat is nézheted, de írtad, hogy csak az otthoni kaját tudod enni. Lényegében ez se annyira baj, annyit egyél amennyi belefér abba a kalória keretbe, hogy még deficit legyen :)

Egy rizset simán letudsz mérni vagy tésztát, ha pörkölt van azt is mérheted meg kb. tippre az elkészítés alapján megtudod állapítani, h kb. miből mennyi lehet benne.

Lényeg, hogy nagyon ne stresszelj rá a dologra, kezdetben egy kicsit figyelj jobban az étkezésekre és mozogj valamit :)

2021. márc. 11. 22:14
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Én sem főzök külön magamnak,csak számolom miből mennyit ehetek. Mindent lemérek,így kalóriadeficitben maradok,és így is fogyok. Amin változtattam az a vacsora,mivel akkor már csak túrót vagy proteinjoghurtot eszek.
2021. márc. 12. 09:02
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 hogyan készíted?
2021. márc. 12. 09:13
 9/19 anonim ***** válasza:
8 mit hogyan készítek?
2021. márc. 12. 09:17
 10/19 anonim ***** válasza:
proteinjoghurtot
2021. márc. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!