Hogyan tudnék így diétázni valami tipp?
Sziasztok!
Próbálom magam formába hozni hogy kicsit jobban nézzek ki és erőteljesebb legyek.
De viszont mostanában pénz szükében vagyunk...
Kénytelen vagyok azt enni amit anyámék főznek és az nem éppen diétára alkalmas ételek,viszont nem tehetem meg hogy vegyek külön magamnak valamit mert nem futja.
Edzek meg minden de félek hogy így nem lesz értelme.. valami tipp?
Nem sajnos nem tudok éppen ezért tettem fel a kérdést.
Viszont az édességeket cukros üdítőt azokat elhagytam.
De a tészta és ilyen egyéb dolgokat sajnos kénytelen vagyok fogyasztani mivel nincs másra lehetőség.
Kezdetben egyél kevesebbet, aztán ha jobban érdekel a téma akkor makrókat is nézheted, de írtad, hogy csak az otthoni kaját tudod enni. Lényegében ez se annyira baj, annyit egyél amennyi belefér abba a kalória keretbe, hogy még deficit legyen :)
Egy rizset simán letudsz mérni vagy tésztát, ha pörkölt van azt is mérheted meg kb. tippre az elkészítés alapján megtudod állapítani, h kb. miből mennyi lehet benne.
Lényeg, hogy nagyon ne stresszelj rá a dologra, kezdetben egy kicsit figyelj jobban az étkezésekre és mozogj valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!