Hogy lehetne jobb alakom?
Sziasztok!
16 eves lany vagyok, aki teljesen meg van elegedve a sulyaval. 160 centi vagyok es 48-50 kozott ingadozik, hogy eppen hany kilogramm is vagyok. Normalisan etkezem, gyakran sportolok. Viszont eleg szeles a csipom, emiatt elolrol kisse koverebbnek tunok, mint ami vagyok. Szeretnek vekonyabb derekkal rendelkezni. Nehany nadraggal keskenyebbnek tunik, viszont en tenylegesen szeretnem, ha az is lenne.
Masoknak volt ilyen problemaja? Ha igen, hogy tudtatok rajta valtoztatni?
(Lehetoleg nem fogyni szeretnek)
Koszonom a valaszokat!
A tested alap arányain nem tudsz változtatni, a súly egyenletesen oszlik el. Tehát csak fogyóval arányosan adsz le mindenhonnan.
A széles csípő egyébként jó, mert arányaiban vékonyítja a derekad. (A derék kb a köldöködnél van, a csípő meg a medencecsontnál.
Sok nő emiatt rakat be szilikont, hogy ezt az arányt növelje.
Hasra tudsz edzeni, hasizom, haránt hasizom, hátizom, comb, fenék.
Ha meg hip dip a baj, vagyis dupla csípőd van, arra meg tornázz
Azt vágod, hogy nők tízezrei fizetnek komoly pénzeket kerekebb, szélesebb csípőért, mert ez nőies és szexi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!