Melyik zsiradék a legjobb fogyózni? És miért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 10:56
11/14 anonim válasza:
Most mit kell lepontozni, csak kértem egy forrást :D
12/14 anonim válasza:
9-es vagyok, diplomás dietetikus. Forrás: egyetemi tanulmányok. Sajnos konkrét szakcikket nem érek rá keresni neked. De vannak.
13/14 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok hozzánemértő dietetikus van. Nem mondom, hogy te is ilyen vagy, csak a "dietetikus vagyok és jobban tudom" nem igazán érv. Hidd el, az ellenkezőjére is vannak szakcikkek.
14/14 anonim válasza:
A lenmag egyébként szuper, én is minden nap fogyasztom. De olaj formában már nem olyan jó, mint magában.
Ezeket a cikkeket ajánlom. Igen, a lenmagolaj valamivel jobb, mint a sima étolaj vagy a kókuszolaj. De a pozitív hatásait sima mag formájában sokkal jobban ki tudod használni, megkímélve magadat a negatív hatásaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!