Hogyan kezdjem a diétát ?
Az elmúlt hónapokban (karácsony óta) rengeteget ettem főleg édességet. Napi 3000-4000 kcal. Ma is kb 4000kcal-t sajnos... (érdekes nem híztam)
Holnaptól elszeretnék kezdeni diktálni (egészségesen táplálkozni.. ) az első napon tartsak egy pihenőt vagyis csak vizet ínnék egesz nap és csak azt követő napon kezdeném a rendes étkezést ?
Tudnátok tanácsokat adni,ki hogyan kezdene el és hogyan tudnák kevesebbet enni ?
Gyakorlatilag mindent, amihez alapból rizst ennél. Jó sima kötetnek valami fasirthoz vagy egytálételhez. Én graham masalat vagy curryket készítek belőlük.
Fehérjebevitel nélkül nincs izomépítés, hiába van edzés. 15 éve edzek, bátran ki merem jelenteni hogy 1 g/tskg nem elég. Se tömegnövelő, se diétás időszakban. Túl vagyok már úgy 10-15 diétás időszakon, volt hogy én is 1 g/tskg-val diétáztam, látszata is volt neki (nyilván negatív), illetve diéta után az erőszintemen is éreztem, hogy jóval alacsonyabb mint ha 2 g/tskg-val diétáztam volna.
De egyébként értem mit mondasz, az igazság kettőnk között van. Nem testtömeghez kellene fehérjebevitelt meghatározni, hanem izomtömeghez. Csak azzal az a baj, hogy nehéz mérni, szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!