Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudom elérni, hogy...

Hogy tudom elérni, hogy lapos, izmos hasam legyen?

Figyelt kérdés

lehet beszólogatni, nekem ez nagyon tetszik és ilyesmit szeretnék:

[link]

Heti 4x1 órát úszok, 4x1 órát edzek szárazföldön (kis futás bemelegítés erősítés nyújtás) és most az online oktatás óta heti 3-4x futok és sétálok.

Napi 3-4x eszek.

Reggeli: kakaós csiga, zabkása, műzli szelet, barna kenyér vajkrémnel és light sonkával, gyümölcs

Ebéd: levesek, hús, rízs, rengeteg féle étel

Nasi: gyümölcs, házi csokis keksz, csoki

Vacsi:

-Edzés után: tojás bármilyen formaban, az ebéd maradéka

-Sima napon: kenyér

Szinte semmit sem tudok a témáról, minden alap információt szívesen fogadok.

2021. márc. 9. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10es kifejtened jobban?
2021. márc. 10. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 mit fejtsek ki jobban?

Mindenkinek izmos a hasa, csak a legtöbb embernek ugye nem minimális a testzsírszázaléka.

Ahhoz hogy rendesen látszódjon a hasizom, ahhoz az szükséges hogy minimális legyen a testzsírszázaléka, de mellette izmos is legyen.

Ezt úgy lehet elérni hogy leszálkásodik. Én se vagyok testépítő/edző tehát mindent én se tudok megfelelően elmagyarazni DE sokat olvasok a témában (pl shopbuildert sokat olvasom, ajánlom mindenkinek, annak is aki nem testépìtő akar lenni, hanem csak fogyni pl).

Ahhoz pedig hogy leszalkásodjon valaki, ahhoz megfelelő diéta és sport kell.

Csökkenteni a testzsírt és növelni az izomtömeget. Ehhez legdontosabb a diéta ami -az adott személy paramétereihez- megfelelő fehérjét, zsírt és szénhidrátot (makrotápanyagok) tartalmaz. Persze nem eszetlen módon de fehérje nyilván az izmok miatt fontos, fehérjétőp nehéz hízni. Zsírokból a telítetlen zsírsavak (szalonna és társai nem jó) és megfelelő mennyisegű jó minőségű, lassú-közepes felszívódású szénhidrát. Sült krumpli olajban NEM lassú felszívídású.

Megfelelő diéta mellé pedig súlyzós edzés és valamilyen kardio (pl aerob ami kevesebb izomvesztést okoz de zsírégetéshez kiváló) mint mondjuk gyorsgyaloglás 40-50-60 perc, biciklizés, lépcsőzés, taposás vagy intervall (de ez nem kezdőknek) és mellé súlyzós edzés.

2021. márc. 10. 09:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen zsír lenne jó?
2021. márc. 10. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem konkrétan zsiradékra gondolok hanem meg kell nézni hogy egy ételnek milyen a zsírtartalma.

Leírtam hogy a TELÍTETLEN zsírsabakar tartalmazó zsírok.

Pl lenmagolaj (nem főzésre, nem azon sütöd a húst) nagyon egészseges és nagyon hasznos dolgokat tartalmaz. Olvass utána.

2021. márc. 10. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!