Hogy tudom elérni, hogy lapos, izmos hasam legyen?
lehet beszólogatni, nekem ez nagyon tetszik és ilyesmit szeretnék:
Heti 4x1 órát úszok, 4x1 órát edzek szárazföldön (kis futás bemelegítés erősítés nyújtás) és most az online oktatás óta heti 3-4x futok és sétálok.
Napi 3-4x eszek.
Reggeli: kakaós csiga, zabkása, műzli szelet, barna kenyér vajkrémnel és light sonkával, gyümölcs
Ebéd: levesek, hús, rízs, rengeteg féle étel
Nasi: gyümölcs, házi csokis keksz, csoki
Vacsi:
-Edzés után: tojás bármilyen formaban, az ebéd maradéka
-Sima napon: kenyér
Szinte semmit sem tudok a témáról, minden alap információt szívesen fogadok.
A kockahas lényege a megfelelő táplálkozás. Hiaba edzel, ha látszatra nem lesz meg az ilyen lapos kocka has.
Ami felejtős: cukor, fehér liszt
A kockahas az 80 %-ban a testzsírszázaléktól függ, 20%-ban pedig a hasizomtól. (általánosságban, egyénenként ez nagyon változhat)
Neked annyi kell, hogy az izomzatodat megtartani, esetleg növelni, emellett pedig a testzsírodat csökkenteni, ezt hívják szálkásításnak .
Az, hogy mit eszel, és hányszor a brutális szélsőségeket leszámítva teljesen mindegy, inkább pszichológiailag fontos és nem a fejlődés/fogyás szempontjából. Legyél kb egy 500-as kalóriadeficitben és egyél 1,5-1,8 g fehérjét.
Illetve írtad, hogy nem tudsz semmit a témáról de szívesen tanulsz. Ez a lényeg, tanuld meg az alapszabályokat és félelmetesen könnyűvé válik :) .
Ami nehéz, hogy iszonyatosan sok a tévhit, 80%-ban fals infók vannak a neten.
linkelek pár videót ami segíthet elindulni.
https://www.youtube.com/watch?v=DkR2as3sfNs
https://www.youtube.com/watch?v=Y9KsPwYmRZE&t=4s
Két külön videósnak a két külön videója, mindkettő nagyon hiteles és sokat lehet tőlük tanulni. :)
6-os. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, igazad van ! Elírtam. Úgy értettem, hogy testsúly kilogrammonként 1,5-1,8.g fehérje. Jobban kéne figyelnem...
Méghozzá ezt megközelítően sovány testsúly kilogrammonként értem. Tehát egy 200 kilós elhízott embernek nem kell 360 g fehérjét ennie ! :D
Ilyen hasat minimáls testzsírszázalékkal tudsz elerni.
Diéta kellő mennyiségű fehérjével, ch, zsír.
Csoki, kenyér és egyeb hülyeségeket hanyagold. Le kell szálkasodni magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!