Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted így jó lesz?

Szerinted így jó lesz?

Figyelt kérdés
sziasztok 16 vok és 6 nap alatt 4 kg-t attam le. 105 kg voltam most 101. 2szer eszek 1 nap reggel és délután 4 körül...egyszerűen nemkívánom az ételt...
2010. aug. 18. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jó. Le fog lassulni az anyagcseréd, plusz rád fog törni az éhség, akkor is ha egyelőre nem vagy éhes. Egyél naponta min. 5ször.
2010. aug. 18. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát...nem lesz jó.Lefog lassulni az anyagcseréd,és lehet hogy fogysz,de a testzsírod az sok lesz.

Napi ötször hatszor egyél.Elég ha egy két falatot eszel uzsira meg tízóraira de akkor is egyél valamit,mert így nem lassul le az anyagcseréd.Plusz sport.

Amúgy hogy lehet hogy 16évesen 100 kilófölött vagy?

Hány centivagy?

2010. aug. 18. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt csinálom, és vékony vagyok.

170magas/53 kiló.

A barátom többet eszik, hát rajta meg is látszik, pedig nem eszik zsíros dolgokat csak egyszerűen a mennyiség.

Én biztos vagyok benne hogy a mennyiség is sokat számít, mert pl nyaraláskor 1 hét alatt híztam 5 kilót, egészséges kajákat ettem, de unalmamban állandóan ettem.

Aztán hazajöttem, következő héten le is fogytam, mert itt elfoglalom magam, eszembe sem jut a kaja.

Aztán így tartom magam hogy 53-55 kiló közt :)

2010. aug. 18. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
189 cm vok
2010. aug. 18. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
13:20 te tényleg így csináltad ahogy én és fogytál is tőle?
2010. aug. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!