2/10 anonim válasza:
Attól függ. Most milyen van? Nem mindegy, hogy 75 vagy 100 kilóról akarsz lefogyni. Na meg a magasságod is számít.
3/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy és 100 kilós, akkor nagyon nehéz lesz. Semmilyen étrend nem fog segíteni, se sport.
4/10 anonim válasza:
Eloszor is, hogy nezel ki most? Magassag/suly?
Szerintem az altalad linkelt alakot egyaltalan nem nehez elerni, sokaknak van alapbol ilyen alakuk kulonosebb sport/dieta nelkul.
Ezert lenne fontos, hogy honnan is indulnal?
Ha erosen tulsulyos vagy, akkor eloszor is le kell adnod a felesleget, onnan meg torna/futas/uszas lenyegeben barmi.
6/10 anonim válasza:
Én a büdös életbe nem érném el, mert ennek a modellnek nagyon vékony dereka van, nekem meg téglalap alakom van. Ez azt jelenti, hogy nincs nagy különbség a mell-derék-csípő méreteim között. (Ilyen alkat pl. Nicole Kidman, vagy Keira Kneightley) Persze ennek is vannak előnyei, pl. jók rám a szabvány ruhák.
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy soha! Az arányaidat a genetikád határozza meg, hiába leszel vékony nem fogsz így kinézni.
Mivel semmilyen adatot nem adtál, így nem is fogsz értelmes tanácsot kapni.
8/10 anonim válasza:
Ha nem eszel,relatív,mert kitudja most hány kilórol kezded.
10/10 anonim válasza:
Nem ugy nez ki mintha nagyon sportolna.. semmi extra csak siman vekony. Genetika valszeg. Ha nincs ilyen genetikad de ez a cel akkor kcal deficit meg kardio.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!