A bőrön keresztül tud felszívódni kalória?
Figyelt kérdés
Először is lehet én vagyok a buta hogy ilyenek fordulnak meg a fejemben, másodszor ha rossz témába nyitom elnézést.
Szóval fogyókúrázom kalóriát számolok viszont esténként kenem a kezem mert kivan száradva és így elgondolkodtam hogy vajon a krém amit felkenek a bőrömre beszívódik és pl vannak zsírosabb krémek is akkor ha beszívódik a bőrbe lényegében kalóriát vittem be? vagy ez hülyeség?
2021. márc. 1. 15:34
11/16 anonim válasza:
Nekem biztos szívódni a bőrömön keresztül is :D
13/16 anonim válasza:
#10es szerintem idd is meg utána
14/16 anonim válasza:
Nem vagy te buta kérdező, csak lehet😄
Mivel foglalkozol amúgy? Csak kiváncsi vagyok.
15/16 anonim válasza:
Jobb hogy megkérdezed, mintha bizonytalan lennél. Nem szívódik fel a kalória bőrön. Nyugodtan kend a kezed zsírosabb krémekkel. EZek nem kerülnek be a véráramba
16/16 anonim válasza:
Jajj, szívem...nem...és a hajbalzsam sem. :) Kencézz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!