Lefogytam mégsem tűnt el a narancsbőröm, illetve nem lapos a hasam, mit tegyek?
Akartam kicsit fogyni, ami sikerült is, kissé túl is mentem az eredeti célom. 14,5% a testzsírom. Nőként ennél nem akarok lejjebb menni.. Viszont az a baj nem vagyok még mindig elégedett az alakommal. Sokszor nagy a hasam, illetve narancsbőrös a fenekem és a combom kissé. Sportolok rendszeresen, sok izom is van rajtam, a narancsbőr mégse tűnt el teljesen, illetve a hasamat se mondanám laposnak. Sokszor puffadt, ami kellemetlen mivel így nem érzem magam komfortosan egy testhez állóbb ruhában.
Meg kellene elégednem a mostani alakommal, vagy mit tudnék még tenni a javítása érdekében?
Amit a hasadnal latsz “haj”, az a mehed :D Abbol nem tudsz fogyni. Anyam csontsovany, mindig is az volt, es mindig volt “pocakja”. Rajtam van izom minden, es megis laposabb. Alkatkerdes. Nem tudod hova tenni a mehed(meg a beleidet, gyomrodar se nagyon). Monsjuk ha hasizmozol sokat, akkor egy iso utan be tudod laposra huzni, hogy ne runjon fel hogy behuztad. De ez nyilvan nem igazi megoldas :D
A narancsboron minimalisan tudsz segiteni collagennel( edd, ne kend), de egyebkent nem veszes. Rajtam is van egy kicsi, pesig csak 21 vagyok, de megsem szolt be ra meg senki. Hozza tartozik a testunkhoz (ferfiakon azert nincs, mert az o szoveteik mashogy raktatozzak a zsirt mint a nok). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!