Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a KPop diétákról? Működhetnek, vagy csak média hiszti?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Szóval sok víz, édesburgonya, esetleg rizs, sok mozgás. Szerintetek?

2021. febr. 19. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen, az anyagcsere béka segge alá való lassítására működik. Egyszer újra enne rendesen, a levegőt is magára szedi.
2021. febr. 20. 23:45
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

10 bocs de te is olvass utána a rizs tényleg növeli szépen a tömeget de tudod az ázsiai kultúra mit csinál a rizzsel? kivétel nélkül??? nem fogod elhinni! ki mossa belőle a keményítőt!!! ":D

sajnos nálunk is van két cukor beteg a családban szóval meg tanultunk mit lehet mit nem és lehet szapulni a norbit de amit csinál ahhoz tényleg ért... én sem bírom de ha fogyás-hízásról és táplálkozásról van szó abban eléggé éles kés a fiókban...

tényleg a legjobban hizlaló dolog a szénhidrát keményítő és cukor! a fehérje nem hizlal a zsír meg tényleg máshogy alakítja át az ember!

de ami a legfontosabb a kiegyensúlyozott étkezés és a sport persze lehet finomakat enni de amíg nem vagy extrém eset addig sporttal szépen kordába tudod tartani

2021. febr. 21. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
K-pop diéta 😂😂😂😂(╯°□°)╯︵ ┻━┻
2021. febr. 21. 13:00
 14/15 anonim válasza:
100%

Tegyük hozzá,hogy ezek az idolok egész nap mozognak gyakorolnak stb.

Ha nem mozogsz csak követed a diétákat az nem vezet semmi jóra.

Ha csak a felét mozgod le,mint ezek az idolok és odafigyelsz az étkezésedre(tudatosabban étkezel nem diétára gondolok) már akkor szép eredményeket fogsz elérni.

Amit a legtöbb idol elér 1-2 hónap alatt az beteges és veszélyes.

Én is átestem egy ilyen korszakon amikor is 20 kilót dobtam le magamról másfél hónap alatt :) ( hidd el nem éri meg)

2021. febr. 25. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
14 na igen sokan azt hiszik ez a jó egészséges csak az a baj hogy amit az idolok csinálnak annak idővel komoly problémák lesznek mert tönkre teszik a belső szervezetüket főleg a mirigyeket ami cukor betegséghez fog vezetni!
2021. febr. 25. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!