Mi a véleményetek ezekről a KPop diétákról? Működhetnek, vagy csak média hiszti?
Szóval sok víz, édesburgonya, esetleg rizs, sok mozgás. Szerintetek?
10 bocs de te is olvass utána a rizs tényleg növeli szépen a tömeget de tudod az ázsiai kultúra mit csinál a rizzsel? kivétel nélkül??? nem fogod elhinni! ki mossa belőle a keményítőt!!! ":D
sajnos nálunk is van két cukor beteg a családban szóval meg tanultunk mit lehet mit nem és lehet szapulni a norbit de amit csinál ahhoz tényleg ért... én sem bírom de ha fogyás-hízásról és táplálkozásról van szó abban eléggé éles kés a fiókban...
tényleg a legjobban hizlaló dolog a szénhidrát keményítő és cukor! a fehérje nem hizlal a zsír meg tényleg máshogy alakítja át az ember!
de ami a legfontosabb a kiegyensúlyozott étkezés és a sport persze lehet finomakat enni de amíg nem vagy extrém eset addig sporttal szépen kordába tudod tartani
Tegyük hozzá,hogy ezek az idolok egész nap mozognak gyakorolnak stb.
Ha nem mozogsz csak követed a diétákat az nem vezet semmi jóra.
Ha csak a felét mozgod le,mint ezek az idolok és odafigyelsz az étkezésedre(tudatosabban étkezel nem diétára gondolok) már akkor szép eredményeket fogsz elérni.
Amit a legtöbb idol elér 1-2 hónap alatt az beteges és veszélyes.
Én is átestem egy ilyen korszakon amikor is 20 kilót dobtam le magamról másfél hónap alatt :) ( hidd el nem éri meg)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!