Híznék ha két napig megennék 7000 kcalt, de....?
7000 kalória nagyjából pont egy kiló zsír, kétszer 7000 kalória pedig már 2 kg zsír. 50 perc futással jó, ha elégetsz 800 kalóriát, de lehet még sokat mondtam. Nyilvan nem fogsz tartósan felszedni 2 kg tömény zsírt ettől, de jót nem fog tenni, az biztos.
Néha, kb.kéthetente én is csinálok ilyen brutál csalónapokat, de azért 3500-4000 kalóriánál meg szoktam húzni a határt. Abba még mindig belefér egy rakás csoki, süti (nekem édességes csalónapjaim szoktak lenni).
elso: de en ketszer 50 percet futok mindket nap:)
igazából nem nehéz hogy összejöjjön és nem is feltétlen kell rosszul lenni tőle hogyha az ember magas kalóriatartalmú dolgokat eszik
ha heti rendszerességgel van 2x 7000 cal akkor hízol.
Ha csak alkalmi dolog évente csak párszor (pl szülinap/családi-baráti banzáj stb) és mellette továbbra is rendszeresen futsz normálisan eszel akkor ez semmit sem jelent.
4:
Én simán el tudnám képzelni. A reggelim úgy 1500 kcal lehet, ezt könnyedén meg tudnám duplázni, aztán kora délután és este ugyanezt. Nyilván s.zarul lennék, de 4-5 ezer kcal simán megy, ha szükséges, mert mondjuk komolyabb teljesítménytúrán voltam, vagy maratont futottam, és pótolni kell az energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!