Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híznék ha két napig megennék...

Híznék ha két napig megennék 7000 kcalt, de....?

Figyelt kérdés
szóval ha mindkét nap megennék 7000 kcalt de mindkét nap 2x50 percet futnék -kb mindig ennyit edzek van amikor csak 50 perc fer bele- ilyen feltetelek mellett hiznek abban a ket napban a 2x7 ezer kaloriatol?(ugye ebből még lejön a napi anyagcserém és a napi aktivitás)
2021. febr. 19. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

7000 kalória nagyjából pont egy kiló zsír, kétszer 7000 kalória pedig már 2 kg zsír. 50 perc futással jó, ha elégetsz 800 kalóriát, de lehet még sokat mondtam. Nyilvan nem fogsz tartósan felszedni 2 kg tömény zsírt ettől, de jót nem fog tenni, az biztos.

Néha, kb.kéthetente én is csinálok ilyen brutál csalónapokat, de azért 3500-4000 kalóriánál meg szoktam húzni a határt. Abba még mindig belefér egy rakás csoki, süti (nekem édességes csalónapjaim szoktak lenni).

2021. febr. 19. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy miket ennél? Kíváncsiságból kérdezem, mert én szerintem meghalnék ennyi kajától. :D (nálam 2500 a határ, de akkor már rosszul vagyok általában.)
2021. febr. 19. 09:05
 3/8 A kérdező kommentje:

elso: de en ketszer 50 percet futok mindket nap:)

igazából nem nehéz hogy összejöjjön és nem is feltétlen kell rosszul lenni tőle hogyha az ember magas kalóriatartalmú dolgokat eszik

2021. febr. 19. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg nem tudok elképzelni olyan étrendet, hogy be tudjak vinni két nap egymás után 7000 kalóriát. Egy nap még talán, de kétszer egymás után nagyon nem.
2021. febr. 19. 09:47
 5/8 Mr.Q77 ***** válasza:

ha heti rendszerességgel van 2x 7000 cal akkor hízol.

Ha csak alkalmi dolog évente csak párszor (pl szülinap/családi-baráti banzáj stb) és mellette továbbra is rendszeresen futsz normálisan eszel akkor ez semmit sem jelent.

2021. febr. 19. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból, ennek mi értelme? 5 napig diétázol és két napig zabálsz? A szervezeted biztosan nem díjazza ezt az életvitelt.
2021. febr. 19. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez csak tönkrevágja a bioritmusodat
2021. febr. 19. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

4:

Én simán el tudnám képzelni. A reggelim úgy 1500 kcal lehet, ezt könnyedén meg tudnám duplázni, aztán kora délután és este ugyanezt. Nyilván s.zarul lennék, de 4-5 ezer kcal simán megy, ha szükséges, mert mondjuk komolyabb teljesítménytúrán voltam, vagy maratont futottam, és pótolni kell az energiát.

2021. febr. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!