Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket egyek fogyás alatt?

Miket egyek fogyás alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ehetek akármit ha deficitben vagyok, de most nem ez érdekel.

Milyen tipikus fogyókúrás ételek vannak, miket érdemes enni fogyás alatt? Kb. 2000 kalóriát szoktam bevinni naponta, 180 cm és 105 kg vagyok. 17F

2021. febr. 18. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
56%

Csakhogy az nem fogyás és nem fogyókúra, hanem diéta. Jó ezen belül fogyni fogsz, de ne így beszélj róla :D

Ha csak nem fogyókúrázni akarsz. De azoknál meg adott a kúra és adott az étel, tehát nem lenne kérdés.

És igen, jól mondtad, olyat kell, vagy annyit, ami deficitben tart. Ha csokisfánkot eszel csak de deficitben vagy, az is jó.

Csak a makrók legyenek jók. Kevés szénhidrát, nullához konvergáló zsír, sok fehérje.

Ezeken belül meg lehet sokminden, és mindnekinek más válik be. Neten olvasgass és majd találd ki neked mi ízlik és majd gyere rá h neked mi válik be.

2021. febr. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!