Anorexiásként mennyi volt a legalacsonyabb súlyotok és hány centihez?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 23:31
31/43 A kérdező kommentje:
#30-as: de amikor anorexiás voltál
2021. febr. 20. 18:25
32/43 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az anorexia nervosa egy súlyos betegség. Remélem nem szeretnél ,,példát venni" másokról, akik ebben benne vannak/voltak, mert nagyon rossz. Tönkre megy a pácienseknek mind a testi, mind a mentális egészsége. Őszintén remélem, hogy nem akarsz ilyen ,,étrendeket" kipróbálni. Ha indokolt nálad a fogyás, azt diétával és testmozgással tedd.:)
Ne kioktatásnak véld a kommentem,csak felhívtam a figyelmet, hogy egészségtelen ez a fajta életmód és a sokszor vele járó kóros soványság.
33/43 anonim válasza:
Simán lehet valaki úgy is alultápláltság hogy normális a BMIje. Gondoljunk például a sportolókra. Sok rajtuk az izom, ami miatt magasabb a súlyuk, viszont lehet, hogy olyan alacsony a testzsírszázalékuk, hogy az már kóros. Volt olyan nő ismerősöm, aki ugyan a BMI szerint jó súlyban volt, mégis annyira alacsony volt a testzsírja hogy nem menstruált, illetve olyan tünetei voltak, mint az anorexiásoknak: állandóan fázott, erőtlen volt, meg hát a mentális oldala. (tudatosan keveset evett, sokat edzett hogy fogyjon)
35/43 anonim válasza:
Kb 155 cm-hez ha jól emlékszem 45-46 kg. 12 éves voltam...
37/43 anonim válasza:
#36 úristen...
Remélem már jól vagy és nagyon erős is, hogy még itt vagy...
38/43 anonim válasza:
hmm 8.5-ös bmi? szerintem ezt elírtad, a legalacsonyabb létező bmi az valamivel 10 alatt van. Ezzel a bmi-vel + hogy túlélted, már díjat kellett volna nyerned :D.
40/43 anonim válasza:
157 cm, 44 kg, nem voltam kifejezetten sovány, de 13 éves voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!