Anorexiásként mennyi volt a legalacsonyabb súlyotok és hány centihez?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 23:31
1/43 anonim válasza:
Nem voltam anorexiás,csak sovány,170 cm,50 kg,fiú léttemre.
2/43 anonim válasza:
Lehetsz anorexiás 70kg-san is. A soványság csak hosszú távú következménye.
Én 176 cm vagyok a legalacsonyabb súlyom olyan 42 kg lehetett ,de viszonylag hamar észre vettük, hogy baj van.
3/43 anonim válasza:
160/34. Senkinek se kívánom ezt az állapotot. Ocsmány.
4/43 A kérdező kommentje:
#3-as: azta, mennyit ettél egy nap?🥺
2021. febr. 15. 11:35
5/43 anonim válasza:
Remélem még a gondolat sem merült fel benned, hogy ilyen akarsz lenni. Keveset ettem nagyon. Nem konkretizálok, mert ha valaki ,,kipróbálja", egészségkárosodása lesz előbb-utóbb.
6/43 A kérdező kommentje:
#5-os: Csak kíváncsi voltam, és már jobban vagy?
2021. febr. 15. 12:03
7/43 anonim válasza:
170 cm-hez 47.Vannak akik ilyenek és mégsem anorexiások,esznek,csak nem híznak,de én direkt nem ettem.
10/43 anonim válasza:
Én sem voltam még anorexiás, mégis 2 évtizeden át 53 kilós voltam 187 centi mellett. Ez ugye 15 körüli BMI. De semmi problémám nem volt tőle, még élveztem is, hogy gátlástalanul tolhatom a sok "hizlaló" kaját, sose maradt ki a menzeszem, nem hullott a hajam stb. és pontosan tudtam, hogy sovány vagyok. Persze akik először láttak, sokszor meggyanúsítottak anorexiával, ez viszont nagyon fárasztó volt, különösen ha együtt ettem emberekkel, mert ha nem zabáltam két adagot, akkor már rögtön azt vizionálták, hogy felfordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!