Miért történik ez a szervezetemmel?
Egyértelműen rossz volt az étrend.. Nagyon kell vigyázni az ilyennel. Nekem is volt egy koplalásos időszakon. Utánna mindentől csak fogytam, szorulás kínzott, és szinte állandóan puffadtam.
Rajtam csak az idő, és a normális kiegyensúlyozott étkezés segített
Hatoska, te nem vagy egeszsegugyis. Az eszedet tekintve egy ajtofelfa vagy.
lugos viz...
4es válaszoló vagyok. Nálam ez hosszabb story volt, nem akarlak elkeseríteni:( én nagyon bután koplaltam, és ettől lelassul az emésztéyem. Minden lassabb volt, emiatt volt a puffadás, szorulás, hasmenés, csak úgy átmenet az étel rajtam nem szívódott fel rendesen.
Voltam gasztro dokinál.. Egy nagy pénzkidobás volt. Elkért 20.000ftot és annyit bírt mondani, hogy egyek amit megkívánok..
Szóval én tettem rendbe magam. Probiotikumot szedtem, plusz sokat mozogtam, hogy felpörgessem az emésztésemet. Tényleg nagyon odafigyeltem arra mit eszek, nem volt szemét kaja, csak tiszta ételek:zöldség, gyümi, tojás, hal, hús, rizs, krumpli. Néha kis tejtermék. És láss csodát rendbe jöttem:) szóval ne aggódj, egy idő után biztos rendeződik neked is az emésztésed!
Én azért egy jó minőségű probiotikumot ajánlok 2-3 hónapos kúrában. Azzal nem foghatsz mellé:) illetve a mozgás és a jó ételek se árthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!