Húsleves fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
sziasztok, azt szeretném tőletek megkérdezni hogy
25éves vagyok 165 cm és 75 kg
leszeretnék fogyni 60ra
hogyha napközbe pulyka-csirke húslevest eszek, amibe rengeteg zöldség van, mindenféle amire szükség van a fogyókúra alatt.
csak só-bors al ízesítem max egy kicsi Deli-kat al.
fogyhatok ezzel edzés mellett?
nem minden nap enném ezt. de van hogy nincs ötletem mit főzzek vagy csináljak.
2021. febr. 11. 14:48
11/14 anonim válasza:
Miért lenne egészségtelen a leve? Vannak benne vitaminok a zöldségekből (talán olvastátok már, hogy ha zöldségeket főzünk, érdemes a levét is elfogyasztani), a húsból, bőrből, csontból többek között kollagén és kalcium, és még ott vannak a fűszerek is. Amikor lefogytam, majdnem minden nap ettem húslevest, tészta nélkül. Azóta is minden héten főzök. Ha bármi baj van az emésztésemmel, ez az elsődleges dolog, amivel gyógyítom magam, a leve jót tesz a gyomornak és a vékonybél hámsejtjeinek is.
12/14 anonim válasza:
#11 olvasd el még egyszer, nem írtam egy szóval sem, hogy egészségtelen a leve. Csak valaki azt javasolta a Kérdezőnek, hogy csak a levét egye meg, ami nyilván nonszensz, hisz a húsok és a zöldségek pont tele vannak nagyon hasznos tápanyagokkal, míg a leve azért kevésbé.
13/14 anonim válasza:
Elolvastam még egyszer. "A leve kb. még az egészből a legegészségtelenebb, illetve tápanyag sincs benne." Hát, én ezt úgy értelmeztem, hogy szerinted egészségtelen és nincs benne tápanyag, és szerintem egyik állítás sem igaz.
14/14 anonim válasza:
12. Te inkább ne adjál életmód tanácsot senkinek, jobban járunk vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!