Ihatom tejjel a proteint, ha vízzel nem bírom meginni?
Sziasztok!
Elkezdtem fogyózni és edzeni és a tízóraik/uzsonnák kiváltására vettem proteinport.
Ha az előírt mennyiséget teszem a vízbe, akkor ihatatlan vízízű kakaót kellene innom, ami nem megy.
Ha többet teszek bele az előírtnál, akkor meg ihatatlanul édes. Alapvetően nem vagyok édesszájú, nem szeretem az ilyen cukros/édesítőszeres dolgokat.
Ez már a 3. por amit kipróbálásra vettem, de nem tudom meginni.
Nagy baj lenne, ha tejbe raknám? Mert kipróbáltam, úgy krémesebb és elveszi ezt a bazi édes ízt.
Mi a bajotok a magas inzulinválasszal?
Fogyózik. Lehet amúgy sem 100-as az anyagcseréje. Nem a legjobb megoldás a tej.
Magam is érzem, a tejsavóproteinnél nem.
A hasznos válaszokat köszönöm, az önjelölt Swarzeneggerekkel meg nem foglalkozom. :D
Egyébként meguntam a kísérletezést, ez már a harmadik fajta, ami állítólag nagyon finom, de nekem ihatatlanul édes.
Ok, kérdező, az önigazolást megkaptad, boldog lehetsz😃
Találtál társaságot a szinteden, sok sikert😄
Én a helyedben nem beszélnék semmilyen szintről, amikor 1 hozzászólásban 20 helyesírási hibát vétesz.
Szerintem először kezdj el agyra gyúrni, utána foglalkozz a testeddel! 🤪
Kérdező! Most jut eszembe, hogy a Scitecnek van a kék dobozos, kevésbé édesített proteinje.
Egy próbát megér. Vegyél 1 adagos kis zacskóst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!