Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ihatom tejjel a proteint, ha...

Ihatom tejjel a proteint, ha vízzel nem bírom meginni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem fogyózni és edzeni és a tízóraik/uzsonnák kiváltására vettem proteinport.

Ha az előírt mennyiséget teszem a vízbe, akkor ihatatlan vízízű kakaót kellene innom, ami nem megy.

Ha többet teszek bele az előírtnál, akkor meg ihatatlanul édes. Alapvetően nem vagyok édesszájú, nem szeretem az ilyen cukros/édesítőszeres dolgokat.

Ez már a 3. por amit kipróbálásra vettem, de nem tudom meginni.

Nagy baj lenne, ha tejbe raknám? Mert kipróbáltam, úgy krémesebb és elveszi ezt a bazi édes ízt.

2021. febr. 10. 12:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Ihatod
2021. febr. 10. 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodtan.Én úgy tudom van, aki palacsintát, sütit süt vele.
2021. febr. 10. 12:38
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Abba teszed, amibe akarod.
2021. febr. 10. 12:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, most megnyugtattatok. :)
2021. febr. 10. 13:32
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy tudom a magas laktóz tartalmú tejek csökkentik a fehérje és egyéb tápanyagok felszívódását.
2021. febr. 10. 13:37
 6/18 anonim válasza:
100%
teljesen egyszerű emberként azzal iszod amivel szeretnéd, nem igazán befolyásol semmit..
2021. febr. 10. 13:45
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
Ihatod, de tudd, hogy a tej magas inzulinválaszt produkál.
2021. febr. 10. 13:55
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Ja, hátha az agyad is kinő tőle. Mikor a fehérjéből eltávolították a cukrokat, meg a többi sz4rt, hogy te tisztán ihasd, rakd bele egy pohár tejbe😃
2021. febr. 10. 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

nyugodtan rakd tejbe, ne hallgass a sértegetésekre. ahogy a 6-os mondja, ha nem vagy valami kiemelkedő testépítő, aki extrán figyel erre (vagy hobbi testépítő, aki szeretne figyelni erre), akkor teljesen mindegy mibe rakod.

vagy ha nagyon zavar ez, akkor keresgélj tovább, hátha találsz olyat, amit vízzel is meg tudsz inni. és ha egyik se megy, akkor inkább tízóraizz és uzsonnázz, semmi sem jobb a rendes ételnél, a fehérjepor meg felesleges.

2021. febr. 10. 14:07
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
sértegethetsz mindenkit, aki hozzászól, attól még teljesen mindegy mibe rakod bele, akkor is, ha mindenek mindenét kivonták belőle.
2021. febr. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!