Ihatom tejjel a proteint, ha vízzel nem bírom meginni?
Sziasztok!
Elkezdtem fogyózni és edzeni és a tízóraik/uzsonnák kiváltására vettem proteinport.
Ha az előírt mennyiséget teszem a vízbe, akkor ihatatlan vízízű kakaót kellene innom, ami nem megy.
Ha többet teszek bele az előírtnál, akkor meg ihatatlanul édes. Alapvetően nem vagyok édesszájú, nem szeretem az ilyen cukros/édesítőszeres dolgokat.
Ez már a 3. por amit kipróbálásra vettem, de nem tudom meginni.
Nagy baj lenne, ha tejbe raknám? Mert kipróbáltam, úgy krémesebb és elveszi ezt a bazi édes ízt.
nyugodtan rakd tejbe, ne hallgass a sértegetésekre. ahogy a 6-os mondja, ha nem vagy valami kiemelkedő testépítő, aki extrán figyel erre (vagy hobbi testépítő, aki szeretne figyelni erre), akkor teljesen mindegy mibe rakod.
vagy ha nagyon zavar ez, akkor keresgélj tovább, hátha találsz olyat, amit vízzel is meg tudsz inni. és ha egyik se megy, akkor inkább tízóraizz és uzsonnázz, semmi sem jobb a rendes ételnél, a fehérjepor meg felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!