Ha 34 es merertol 36 osra kellett valtanom szerintetek dagadt lettem?
42ről 40re váltottam, sovány lettem?
nem
A női ruhákat úgy hasraütve számozzák, olyan maga a rendszer is mint az ökörhųgyozás.
Nem tesznek különbséget a magas és a széles között, illetve széles csontozat nem teltétlen jelent hájat, ahogy kis mellel hájasan is van aki S-es pólót hord, más meg nagy mell miatt XL-eset. 🤷♀️
Ha pl ázsiai ruhát veszel, az már alapból +2 méret.
H&M pl általában nagyobb.
Inkább most komolyan a neten kérdezgeted és várod a megerősítést, hogy random idegenek megmondják dagadt lettél e vagy sem?
A méretezésre egyébként sem kell adni, valamelyik boltban 34es gatyó kell, máshol 36os..valamikor Ses póló kell, máskor az Les kényelmesebb..
Hogyha tetszesz magadnak alsóneműben, elégedett vagy a látvánnyal felesleges azon görcsölni hogy épp egy számmal nagyobb farmer volt rád jó abban a boltban..
36-tol indul a legtöbb üzletben a számozás. Tehát ez S-es női méretnek felel meg.
Ritkán lehet csak kapni 32, 34-es méreteteket, amik xxs és xs-nek felelnek meg. Rád bízom, hogy akkor most dagadt lettél-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!