Ha 34 es merertol 36 osra kellett valtanom szerintetek dagadt lettem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 09:57
11/30 anonim válasza:
Csak akkor, ha testképzavaros vagy....
13/30 anonim válasza:
Nem dagadt! formás lehet nagy valószínűséggel.
14/30 anonim válasza:
az is lehet hogy eltero markakbol eltero mereket kellenek. nekem 40 - 42 - 44 nadragjaim vannak, pedig nem valtozik a testem minden nap 😅
15/30 anonim válasza:
#4-es: hány kalóriát eszel egy nap?
16/30 anonim válasza:
#10-es: azta milyen kevés kiló vagy😍 hány kalóriát eszel egy nap?
17/30 anonim válasza:
Hagyjuk már a kalóriát! Félrevisz! Nem az számít! Hanem az, hogy amit beviszel azt elégeted-e, vagyis fogyáshoz többet égetsz-e... Ennyi. Nem kell számolgatni! Én 2 hónap alatt 16 kg-ot dobtam le! Nem számolgattam semmit!
18/30 anonim válasza:
#17-es: mennyit mozogsz?
Honnan tudod hogy lemozogtad a kalóriát amit bevittél, ha soha nem számold kalóriát?
19/30 anonim válasza:
18 Mondjuk abból sejthette, hogy fogyott 16 kg-t... :)
20/30 anonim válasza:
Nem mondanám a 36os méretet semmiképp nagynak. Viszont ha nem vagy elégedett magaddal lehet az arányokkal van inkább a gond. Pl sok zsír kevés izom. Kezdj el edzeni, és akkor biztos nem fogsz ilyeneken gondolkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!