Valaki segítene nekem összeállítani egy edzéstervet?
Az a helyzet, hogy már vagy 3 éve nem sportolok semmit, és ez meghozta az eredményét. Szeretnék kb 10-13 kilót fogyni, tudom ez nem működik így pikk-pakk, de úgy érzem szép lassan képes lennék rá. 18 év alatti vagyok, kb 68 kg és 165 cm ha ez számít. Sajnos nincs lehetőségem edzőterembe járni és személyi edzőt fogadni, szóval leginkább otthon edzenék. A suli miatt hétköznaponként csak fél órát tudnék szánni a sportolásra, max egy órát. Hétvégén valamivel több időm van.
Azt sem tudom, hogy hány kalóriát ehetek egy nap, de gondolom azt ki lehet számolni a netes kalkulátorok segítségével.
Ezek alapján valaki segítene összeállítani nekem egy edzéstervet?
Előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy ismered-e Chloe Tinget, de nagyon ajánlom. Youtuber, akinek nagyon sok edzős videója van, sőt még azokból csinált edzéstervet is. Egy ilyet már én is csináltam, elég kemény volt, de megérte. 20-50 percet kell rászánnod minden nap. Egy hónapos, vagy két hetes tervei vannak szinte minden testrészre. Ki szokott tenni még egészséges kajákat is, de én azokat annyira nem követem, szóval ebben nem tudok nyilatkozni.😅
Kalóriaszámlálgatásnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!