Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van az ismeretségi körötökben...

Van az ismeretségi körötökben olyan lány aki ténylegesen sokkal kevesebbnek néz ki a valódi súlyánál?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a súlyom viszonylag nagy (66 kg körül). Igaz elég magas is vagyok hozzá, 174-175 cm. És rengeteg ismerősöm, barátom, de még random emberek is mondják hogy csinos és vékony vagyok. És még én is alapjáraton annak látom magam, de ha ráállok a mérlegre, szívinfarktus kerülget, irdatlan soknak érzem. Egyébként hosszútávfutó atléta vagyok, minden nap futok egy órát és mellette hátra és combra is szoktam edzeni, bár nem olyan szörnyen keményen

2021. febr. 9. 00:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok ehhez a magassághoz ennyi kg. Nekem az egyik barátnőm fitnessz edző, 160 cm és 60 kg. De ami rajta van az mind izom.

Én egyébként 75 kg vagyok (épp fogyózom), 83 kg-ról indultam. Amikor még 83 voltam, max 70-nek tippeltek. 163 cm a magasságom.

2021. febr. 9. 00:49
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Én 164 centi vagyok és 63 kiló, mindneki vékonynak, formásnak és csinosnak lát, én is magamat.
2021. febr. 9. 06:15
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Én 152 cm-hez voltam 72 kiló, akkor hordtam 38-as ruhákat. Szerintem ez annak számít

A te súlyoddal a világon semmi baj nincs, ne aggódj.

2021. febr. 9. 07:51
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat :) pedig mar arra számitottam hogy megkapom itt hogy milyen dagadt disznó lehetek xD mert olvastam egy korábbi kérdést, ahol ugyanilyen magas és ilyen súlyú a lány, és szétoltották hogy ez milyen rohadt sok, meg mindenki azt mondogattta hpgy 55-60 között kéne lenni ezzel a magassággal
2021. febr. 9. 07:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Tökéletes a súlyod. Én 172 cm vagyok (lány) és néha csak nézek, hogy az emberek mit össze tudnak írkálni, hogy mennyi kg-nak kéne lennie egy nőnek. Csak szólok, fingjuk sincs. Magasság mínusz 100 - 110. E között az optimális.
2021. febr. 9. 08:57
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Tökéletes a súlyod, ne aggódj. Én 170 centi vagyok, 75 kiló, és ha valakinek elmondom mennyi vagyok, elcsodálkozik, 65 körül tippelt volna. Nem a kiló a lényeg.
2021. febr. 9. 09:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te súlyod pont ideális, sőt valószínűleg tényleg vékonynak is tűnsz, mert nincs rajtad zsír, de izom viszont igen.
2021. febr. 9. 10:46
 8/19 anonim ***** válasza:

Jajj ez csak azért van mert nehezen képzelik el az emberek hogy a magas lányok több kg-ot nyomnak, mint a 160 cmesek, és mivel az az átlag, mindenki (aki nem magas xd) ahhoz viszonyít. És azért 60+ kgmal egy pici lány nem vékony, bár nem is kövér...Valószínű aki tisztában van vele, hogy izmos vagy és az nehéz, meg magas is, az megmondja, hogy hány kg vagy kb, de attól még ugyanolyan vékony vagy!

Tehát szerintem nem nézel ki sokkal kevesebbnek, az nagyon ritka, csak a média nyomja, hogy egy nő súlya 5tel kezdődik független az izomzattól, magasságtól és sokan be is veszik.

2021. febr. 9. 14:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van aki sokkal többnek néz ki, mint amennyit mond. Egy ismerősöm kb 65nek néz ki, de azt mondja hogy 51🤔 de 100% hogy ezt csak kamuzza
2021. febr. 9. 14:57
 10/19 A kérdező kommentje:
En 62-63 kg-mal már eleg gizda vagyok, lehet ez a 67 kg azert is érint rosszul, mert pár éve 61 körül voltam és (szerintem) ugyanúgy nézek ki mint akkor, meg amugy mások szerint is. Az volt a problema hogy tavaly az egyetem kezdetekor kissé elengedtem magam és ritkábban jártam futni, 70kg ig felmentem. De mar fél eve újra kemenyen sportolok és a kajára is figyelek, de 67-nél nem megy lejjebb, és az van a fejemben, hogyha ennyi kg vagyok akkor nem is lehetek csinos :/
2021. febr. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!