Ismertek ténylegesen cukormentes gyümölcsjoghurtot?
Mindenhol találok light joghurtot, de ezek csak zsírszegények, cukor ugyanúgy van bennük. Engem nem zavar ha zsíros, csak cukor ne lenne benne.
Légyszi kíméljetek meg a 'csinálj magadnak otthon natúr joghurtból, és gyümölcsökből' válaszoktól, szoktam olyat is készíteni, de néha vágyom egy bolti joghurtra, viszont zavar a cukor.
A light azt jelenti, 30%-kal alacsonyabb a zsírtartalma, mint a normál terméküké.
Cukormentes gyümölcsjoghurt nem létezik, maga a gyümölcs szinte tiszta cukor, s a tejben is jócskán van.
Ha csak hozzáadott cukor nem lehet benne, az más.
A konkrét márkákat nem tudnám megmondani, de olvasó szemüveg nélkül is el-eltudtam olvasni a dobozon ezt a (reklám?)feliratot, hogy "hozzáadott cukrot nem tartalmaz" egy nagyáruház joghurtos polcain.
Utolsó: Ha nem tudsz, akkor minek válaszolsz? :D
A kérdésem az volt, hogy ismertek-e ilyet, nem az hogy létezik-e. Nyilván már kerestem, de nem találtam ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!