Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nap alatt lehet tenylegese...

Egy nap alatt lehet tenylegesen hizni?

Figyelt kérdés

Ma nagyon bezabaltam,a szo szoros ertelmeben..kiszamoltam es megettem 6000kcalt. Csak tomtem magamba a feldolgozott eteleket es hiaba voltam mar rosszul ugy ereztem nem tudok megallni :(

Most baromira ketsegbe estem hogy ezzel elrontottam az egesz dietamat...

Szerintetek mennyit lehet hizni egy ilyen naptol? Hogyan tudnam jova tenni?

Varom a tapasztalatokat!

Elegge ketsegbe estem

2019. okt. 6. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Ha szigorúan a kalóriákat nézzük, akkor attól függően, mennyi kalóriát használtál fel ezen a napon, kb. fél kiló hízásra lehet számítani.

Ez viszont nem ilyen egyszerű matekpélda. A többi napod is számít, az előtte lévők és a következők is. Továbbá a saját tapasztalatom az, hogy ha nem gyakori az ilyen "lazulás", akkor vagy nem változik semmi, vagy ha a mérleg mutat is 1-2 kg pluszt a következő napon, az a diéta folytatásával 1-2 nap múlva lemegy (mivel nagy része csak víz és salakanyag). 1 nap alatt nem lehet számottevő mértékben hízni, akármennyit is eszel.

Én inkább a gyomorrontás esélye miatt aggódnék.

2019. okt. 7. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Levonod a tanulságot, és holnaptól odafigyelsz. Van, aki egyébként is tart csaló napot, mondjuk nem ennyire.

Túl keveset eszel, vagy kevés a szénhidrát, esetleg azt hiszed, hogy nem lehet ízes, amit eszel, és a fűszerek hiányoznak.

2019. okt. 7. 00:15
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Valamit rosszul csinálsz ha ilyen falás rohamod van. A kérdéseidből kiindulva pedig keress fel egy pszichológust, mert nem normális a reakciód.

De semmi baj nem lesz a mai csaló napodból.

2019. okt. 7. 02:08
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Én 1kgt tudok hízni, ha nagyon bezabalok. Ilyenkor a következő nap kicsit vissza fogom magam és visszaáll minden a helyére.
2019. okt. 7. 02:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Valoszinuleg a fogyokurammal lehet a baj,nagyon keves a ch bevitelem
2019. okt. 7. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha felmegy fél kg akkor mi van? Folytatod ahogy eddig és az is lemegy. Sose értettem ilyenkor minek kell kétségbe esni. Én minden héten tartok ilyen 2-4ezer kalóriás napot. Lehet pár dekával lassítja a heti fogyást, de annyi baj legyen. Nem időre kell fogyni
2019. okt. 7. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Változhat a súly. De az egy napon belül is változik - evés, ivás, ürítés, víztartás, stb.

Fogyást, hízást hosszabb távon lehet követni. Nem naponta. Hetente mérd magad.

6000 kcal iszonyatosan sok. Ez nem csalónap. Csalónap, ha valaki 1600 helyett eszik 2600-at.

Gondolom, egyébként koplalsz és mindent megvonsz magadtól.

Szerintem is menj orvoshoz, mert nagyon nem normális a hozzáállásod, hogy egy naptól így parázol, de az sem normális, hogy ilyen falási roham jön rád.

Úgy tudod jóvátenni, hogy nem pörögsz ennyire a kilókon, hanem azért teszel, hogy lelkileg is egészséges ember legyél.

2019. okt. 7. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként hány kiló, hány centi vagy? Mennyit eszel máskor egy nap?
2019. okt. 7. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

1. 6000 kalória nem nagyon tud felszívósni egy nap alatt, hiába ettél elvileg ennyit. Jó, persze nem mindegy az sem miből.

2. Ha mind felszívódna, kb. fél kg zsírszövetet tudna a szervezeted ebből képezni, de ez függ attól is, mennyit foyaszt el a szervezeted aznap.

3. Aznap nyilván több kg-al mutat többet a mérleg, hiszen több van a gyomrodban, beleidben, illetve folyadék is valószínűleg több, de ez átmeneti.

2019. okt. 8. 11:14
 10/10 Szilva31 válasza:

én ugyan ilyen beteg vagyok 😀

mennyit hizok 1 nap alatt ha ezt meg eszem dokihoz kéne mennem valami agy turkászhoz ki készültem idegileg hányok tornázok itt ott ahogy van időm

ma csaló napot tartottam de oda figyeltem akkor is a mértékekre és még így is sz@rul érzem magam bűntudatot érzek nehézséget.. jah kaptam gyógyszert is kb 1 hónapja bulemiara szóval csak így tovább mindennap mérd magad mint én minden kaksizasnal pisilesnel stb mert dilis vagy velem egggyut legyen szép napod 😄

jún. 3. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!