Ajánlanátok olcsóbb IR-es recepteket, ételeket? Helyesek ezek az információk?
Eddig ezeket az információkat kaptam az étkezéssel kapcsolatban: az ajánlott 160 g diéta, napi 5x étkezés, reggel mindenképpen de egyébként is kerülendő a tejtermék (max. kókusz) és a gyümölcs (ebből is inkább alma, bogyós, citrusok), lassú felszívódású és egészséges szénhidrátot kell enni, kerülendő a cukor... Ez helyes? Ezen kívül még mire érdemes odafigyelni?
Valamint a másik kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani olcsóbb ételeket, recepteket. Körülnéztem boltokban és azt látom, hogy pl. a teljes kiőrlésű dolgok jóval drágábbak, a zöldség, hús, gyümölcs sem egy nagyon olcsó dolog. Én eddig nem főztem magamnak, de most már muszáj lesz csak egyetemistaként azért nincsen túl sok pénzem erre. Valamint a reggeli és vacsora ötleteket is adhattok, mert a tojás, szendvics, saláta jut eszembe egyedül (a zabot nem szeretem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!