Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni. Mien...

Szeretnék lefogyni. Mien ételek ajánlanatok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Alapadatok?
2020. dec. 6. 14:40
 2/7 anonim válasza:
83%
Milyen?
2020. dec. 6. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
MiLYen. Látszik, hogy eddig az evésbe több energiát fektettél, mint a nyelvtanulásba.
2020. dec. 6. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Szeretnél vagy akarsz? Az előbbiből semmi sem szokott lenni. Olvass, tájékozódj. Senki sem fog innen egy étrendet hozzád vágni.
2020. dec. 6. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Kevesebb szénhidrát, péksüti, kenyér, tészta, rízs... Sok zöldség, hús, hal. tojás, túró. Inni meg csak vízet.
2020. dec. 6. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tojás, húsok, zöldségek,tejtermékek, olajos magvak. Fehérlisztes, cukros, túl sok adalékanyagos cuccot kerüld.
2020. dec. 6. 17:28
 7/7 anonim válasza:

Szépen kiosztottátok, aztán lehet csak egy gyerek ül a gép mögött, aki még keresi önmagát, látja hogy pufi és változtatni szeretne rajta :D Ezt onnan gondolom hogy anno én is ide jöttem ugyanígy tanácsért és engem is kioktattak a tudatlanságom miatt :D

Nem tudom így van-e, na mindegy.

Én egész későn szoktam rá a kalóriák figyelésére, eleinte nem is tudtam hogy mi mennyi, egyáltalán hol és mit kell nézni a termékeken.

Amióta figyelem őket sokkal jobban tudom tartani a mértéket. Eleinte röhögtem azon, hogy valakibe elég reggelire csupán 30g müzli. Egyszer kimértem a 30g-ot, azaz az ajánlott 1 adagot, na mondom kipróbálom. És bumm, azóta csak annyit eszek, mert rájöttem hogy annyi is elég. Szóval számold ki hogy mennyi kalóriát ehetsz max egy nap ahhoz, hogy fogyj, és tartsd a mértéket.

Emellett mozogj sokat, sportolj ha tudsz.

Olvass utána ezeknek esetleg, vagy instagramon kövess be ilyen fitness oldalakat, némelyik tök jól ábrázolja hogy mi mennyi kalória, recepteket ajánl, meg úgy jó tippeket ad összességében.

Nekem még a telómra leszedett lépésszámláló is sokat segített, ezzel is számon tudom követni, hogy mikor mennyit mozgok, vagy hogy egy nap mennyit kéne még.

Én szurkolok neked, nézz utána ezeknek és sikeresebb lesz a fogyás remélhetőleg :D

2020. dec. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!