Nemsokara lejar a hitel az automon, szeretnem lecserelni es ez a 3 kocsi kozul melyiket ajanlanatok?
Hát ezt neked kell tudni, mindenki a saját ízlésének megfelelőt vesz, ne másnak akarj megfelelni.
Én francát nem vennék, Az Opel és a Jeep között meg nem is kérdés, hogy presztízsre a JEEP azért jóval az Opel fölött van!
Gondolom csak pár évre tervezel vele, amíg van rá gari, szóval ilyen szempontból mindegy melyiket választod.
Szerintem mindenképp menj el tesztvezetésre és amelyik jobban megtetszik azt vedd.
A Jeep amúgy ne tévesszen meg, valójában egy átkozmetikázott Fiat 500X-ről van szó.
A GM-féle Opel Mokka gyártása meg egy éve megszűnt. Félő, hogy pár év múlva be fog esni az ára, mint ahogy a Saab-okkal történt. Az új PSA-féle Mokkát meg pár napja mutatták be, az még biztosan nem kapható jó pár hónapig.
Én a Captur-t választanám ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!