Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bizonyos idő, bizonyos mértékű...

Bizonyos idő, bizonyos mértékű hízás után megáll a súlygyarapodás?

Figyelt kérdés

A BMI indexem 18-19 30 év fölött vagyok. 3 nap alatt + 2 kg mozgás nélküli hétvége igaz nem olyan sok evés.

Eléggé megijedtem. Anyukám azt mondta, hogy a szervezetnek van egy testtömege, amit "megkíván" és rám kellene egy kis plusz főleg mert erősek a csontjaim. Az ő tapasztalata az, ha 5 kg-al kevesebbet nyom, elég gyorsan visszaszedi, de a jelenlegi súlyát sokkal jobban tudja tartani, mint ha kevesebb lenne. Van ebben valami igazság? Csak azért mert nem szeretnék a végtelenségig hízni, a Donna Tonna kategóriáig. Megáll egy idő után a gyarapodás?

2010. aug. 16. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha tobb kaloriat eszel mint amennyi energiat felhasznalsz, egy ido utan se fogod abbahagyni a hizast. Egyel mersekelten, mindenbol, de mozogj is.

2010. aug. 16. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha mértékkel, de rendesen és egészségesen étkezem. Ugye akkor megáll a súlygyarapodás?
2010. aug. 16. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mozogj is, akkor igen.
2010. aug. 16. 16:50
 4/4 anonim válasza:

Az attól függ, mennyivel eszel többet, mint amennyire szükséged van.

De vannak olyan szerek, amik súlyfenntartásra is jók (pl. XLS).

(De ezek is nyilván önmagukban nem hatnak, max. rásegítenek a normális életmódra.)

2010. aug. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!