Miért, mitől vagyok ennyire tokás? Mit tehetnék ellene?
Genetika. Ilyet örököltél. Nálunk is ez van, apai nagyanyâmtól jön. 55
kiló vagyok, de tokám az van. Tesómnak is és uncsitesómnak is, akinek 47 kilósan is volt tokája. Érdekes módon csak a lányoknak van a családban. Tesóm a legdurvább. Arcra is nagyanyánkra hasonlít, gondolom azért ő a legtokásabb.
Kedves első válaszoló!
Eltüntetni soha nem szeretted volna? Olyan érdekes, hogy az emberek legelőször arcról fogynak, engem ez kikészít, hogy egy gramm se ment le a fejemről. 😔
Kedves kettes válaszoló!
Hidd el, fogyhatnék még. 😊
Kedves utolsó!
Átküldenéd kérlek azt a tornát? Én is láttam párat, de hogy melyik a leghatásosabb, az kérdéses nekem.
Előre is köszönöm! 😊
Azok jöttek be, hogy felfelé nézünk és csücsörítünk felfelé, oldalra fordítjuk a fejünket és így csücsörítünk, kinyújtjuk a nyelvünket előre, a kinyújtott nyelvünkkel megpróbáljuk megérinteni az orrunkat, a szánk két szélét lefelé húzzuk, az öklünket az állunk alá tesszük - ellentartunk - és megpróbáljuk kinyitni a szánkat. Ezekből 8 ismétlés, egyenként 3-5 mp-ig.
Igazából ennyit szoktam csinálni, ezeket a tornákat a pinterestről meg a netről szedtem. De vannak a youtube-on is videók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!