Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért, mitől vagyok ennyire...

Miért, mitől vagyok ennyire tokás? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
50 kg vagyok, 164 cm-hez. Szerintem ez annyira nem sok, nyilván fogyhatnék még... Mégis, nagyon csúnyán tokás vagyok, egyszerűen nem tudom, mivel tudnám eltüntetni. Hormonok, vagy mi lehet az oka?
2021. febr. 6. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Genetika. Ilyet örököltél. Nálunk is ez van, apai nagyanyâmtól jön. 55

kiló vagyok, de tokám az van. Tesómnak is és uncsitesómnak is, akinek 47 kilósan is volt tokája. Érdekes módon csak a lányoknak van a családban. Tesóm a legdurvább. Arcra is nagyanyánkra hasonlít, gondolom azért ő a legtokásabb.

2021. febr. 6. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
164 centihez 50 kilóval még fogyhatnál? Szerintem nincs ott toka, csak te látod, ugyanis nem kicsit van testképzavarod.
2021. febr. 6. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Eltüntetni soha nem szeretted volna? Olyan érdekes, hogy az emberek legelőször arcról fogynak, engem ez kikészít, hogy egy gramm se ment le a fejemről. 😔

Kedves kettes válaszoló!

Hidd el, fogyhatnék még. 😊

2021. febr. 6. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Inkább szedj össze egy kis izmot és tónusosabb testet, attól, hogy tovább fogynál nem leszek csinosabb.
2021. febr. 6. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Genetika... nem nagyon lehet vele mit csinálni, max. plasztikai műtét... :D
2021. febr. 6. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 164 centihez jó az 50 kiló. Néha zavart a tokácska, ez van. 2-es
2021. febr. 6. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Van rá a neten torna. Nekem használt!
2021. febr. 7. 07:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Átküldenéd kérlek azt a tornát? Én is láttam párat, de hogy melyik a leghatásosabb, az kérdéses nekem.

Előre is köszönöm! 😊

2021. febr. 7. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Azok jöttek be, hogy felfelé nézünk és csücsörítünk felfelé, oldalra fordítjuk a fejünket és így csücsörítünk, kinyújtjuk a nyelvünket előre, a kinyújtott nyelvünkkel megpróbáljuk megérinteni az orrunkat, a szánk két szélét lefelé húzzuk, az öklünket az állunk alá tesszük - ellentartunk - és megpróbáljuk kinyitni a szánkat. Ezekből 8 ismétlés, egyenként 3-5 mp-ig.

Igazából ennyit szoktam csinálni, ezeket a tornákat a pinterestről meg a netről szedtem. De vannak a youtube-on is videók.

2021. febr. 7. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!