Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan "diétázhatok" ha nincs...

Hogyan "diétázhatok" ha nincs pénzem megvenni a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Egyenlőre legalább 50kgt kell fogynom. De a krumplin kívül kb semmi zöldségre nem futja. Nem M.o-n élek és itt nagyon drágák pláne így télen. Nem tudok elmenni dolgozni egyrészt a vírus miatt, másrészt köldöksérvem is már nagy, a súlyom miatt pedig nagyon fáj a derekam és a lábam. Egy fizetésből élünk, gyerekkel, elvesztettem a munkahelyem. Esélytelen? :(
2021. febr. 5. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Le lehet pontozni, de ha arra volt pénzed, hogy annyit zabálj, hogy 50 kilót hízz, akkor egy egészségesebb életmódra is van. Csak tervezés, kivitelezés és következetesség kérdése az egész. 🤷‍♀️
2021. febr. 6. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
11, ez teljesen igaz, de megmondom őszintén én nem mertem leírni. Akinek van arra pénze, hogy ekkora mennyiségű ételt felvásároljon annak az egészséges életmódra is van csak a kifogást keresi. Ez töménytelen mennyiségű szemét kaja, cukor és társainak a következménye. Az életmódváltás ott kezdődik, hogy nem kell magának külön venni semmit csak ketten vannak a gyereknek is jobb ha egészségesen étkezik, arról nem is beszélve, hogy a zabálást kell elsősorban abbahagyni, ha csak a krumplinál maradunk amennyi krumplit megeszel annak a fele is elég lenne, ha árban ugyanannyiért veszel általad drágának vélt zöldségből mint eddig a krumpliból igaz kevesebbet kapsz, de ez a lényeg nem is kell annyit enni mint eddig.
2021. febr. 6. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha valaki extrém szegény, úgy azért sajnos el lehet hízni. A legolcsóbb ételek a krumpli, tészta, és ezekből nehéz annyit enni, hogy ne hízz meg. Az étrend összetételétől leromlik a bélflóra és inzulinrezisztencia-szerű állapot alakul ki, éhesebb lesz az illető, és ha csak napi 100-200 kcallal eszik többet a szükségesnél, hosszú távon az összegyűlik. Ehhez még rátesz a három műszakos munka, stressz, esetleg az iskolázatlanság is (mert senki nem úgy születik, hogy oda-vissza képben van a makrotápanyagokkal).

Ettől még a szegény embert ugyanúgy sújtják az elhízás következményei, és senki nem fog őhelyette lefogyni. Csak én nem érzem úgy, hogy jogom lenne erkölcsi ítéletet hozni, miközben én a párolt zöldség+csirkemell kombóval minden külön erőfeszítés nélkül sem hízom el.

2021. febr. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!