Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 96 cm-s derékbőség jó vagy rossz?

96 cm-s derékbőség jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
16 vok 104 kg és 96 a derékbőségem...kéne fogynom? ha igen javasoljatok vmit lécc
2010. aug. 16. 14:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sok!

16 évesen a 104kg:O

És a derékbőség is nagyon sok,még csípőbőségnek is sok nem hogy derékbőségnek.

Igen kéne fogynod,ha te is úgy látod.

Kezdj el sétálni,fokozatosan csökkenteni a mennyiséget és elhagyni a cukrot,szénhidrátokat és zsírokat.

2010. aug. 16. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
*az ételmennyiséget kell fokozatosan csökkenteni:D
2010. aug. 16. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
nagyon nagyon nagyon sok! bár nem mondtad milyen magas vagy, de én ennyi idősen kevesebb mint feleennyi volt... mozgás és egészséges táplálkozás!!! más kiút nincs...
2010. aug. 16. 14:36
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez a súly szerintem nem is csak szimpla túlsúly, hanem már az egészségre is veszélyes.:S

Ha változtatsz a táplálkozásodon, és többet mozogsz, az elejn gyorsan fognak menni le a kilók. Szerintem járj el gyorssétálni. Mert a futás már lehet, hogy nem is lenne jó az ízületeidnek. Ne egyél cukros ételeket, és igyál sok folyadékot. Az is legyen inkább víz. Sok zöldség és gyümölcs. Este már ne egyél, csak könnyű kajákat, ha megéhezel.

2010. aug. 16. 14:42
 5/16 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket...nemkéne egyből rögtön mindennek lehordani de elfelejtettem odaírni a magassaágom. 188 cm
2010. aug. 16. 14:47
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó vagyok. Bocsi, kissé elhamarkodtam, olyan 20kg felesleg lehet rajtad. Az nem olyan vészes. Mert gondolom a nick-nevedből, hogy fiú vagy.

Kezdj el sportolni és változtass az étkezési szokásokon.

2010. aug. 16. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Fiú vagy és szép magas ne kezdj fogyózni inkább azt a 104 kg alakítsd izommá:)
2010. aug. 16. 15:07
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik.

Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetőség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nőknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetőségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni.

2010. aug. 16. 15:54
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Kislány, nekem a mellem nincs 96 cm, pedig D kosaras melltartót hordok.
2010. aug. 16. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
104 kg jó lenne, ha izom ;)
2010. aug. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!