Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez koplalásnak számít?

Ez koplalásnak számít?

Figyelt kérdés

reggeli: 2 őszibarack, egy marék szeder

ebéd: egy kis doboz kefir, 2 őszibarack

vacsora: egy őszibarack

2010. aug. 16. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már éhen haltam volna. Hol a hús?
2010. aug. 16. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
komolyan kérded? annak.
2010. aug. 16. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
persze, hogy annak. talán ha van 300 kcal össz-vissz. nem érzed, hogy majd elájulsz? attól még, hogy fogyózol be kell vinni némi szénhidrátot, fehérjét és bármily meglepő, de még zsírt is. a gyümölcsökben van vitamin és cukor, de semmi több
2010. aug. 16. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ezt folytatod undorítóan fogsz kinézni :)

Én sem hittem el amikor írták, mert azt láttam a mérlegen h mennek le napról napra a kilók.. aztán jött a sokk amikor belenéztem a tükörbe. Nem ajánlom hogy ezt folytasd, de valszeg úgyse hallgatsz majd rám, inkább a saját bőrödön tapasztald meg hogy mekkora őrültség ez.

2010. aug. 16. 13:39
 5/7 anonim válasza:
100%

Huh, ezt így mi alapján állítottad össze, mert kétlem hogy akárcsak neten rászántál volna fél órát hogy utánna olvass, szájhagyományok útján fogyózni meg a legjobb út a korházba.

A szervezeted a gyümölcsök kis részét képes csak feldolgozni(bár laktatnak, a rostok fontosak és sok bennük a vitamin), tehát igazi szilárd kaját nem is eszel.

Megmondjam milyen a jó fogyókúra: kiszámolod(!) a napi kb. kalóriabeviteled(a neten is találhatsz ilyen kalkulátort), kiszámolod(!) táblázattal meg mérleggel(!!), hogy mennyi fehérje, szénhidrát zsír amit eszel, és ez alapján a napi kalóriaszükségletednél 200-300

kalóriával kevesebbet eszel(nem 800-1000-el!).

Ajánlom pl.: reggeli zabpehely(nem müzli) +tej

2.,3.,4. étkezés csirkemell+rizs(esetleg főtkrumpli)

5. étkezés sovány túró vagy esetleg tükörtojás(minimális olajban sütve), legjobb ha néhánynak csak a fehérjét eszed.

2010. aug. 16. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
csak a reggelim több volt ennél már nemazért..
2010. aug. 16. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
5 barack, 5 szem szeder, és 1 kis kefír, szerintem olvasd fel magadnak ezt hangosan, és érezd, hogy ez egy napra mennyire kevés. Ez egy turmixnak is majdnem, h alig elég.
2010. aug. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!