Ez koplalásnak számít?
reggeli: 2 őszibarack, egy marék szeder
ebéd: egy kis doboz kefir, 2 őszibarack
vacsora: egy őszibarack
Ha ezt folytatod undorítóan fogsz kinézni :)
Én sem hittem el amikor írták, mert azt láttam a mérlegen h mennek le napról napra a kilók.. aztán jött a sokk amikor belenéztem a tükörbe. Nem ajánlom hogy ezt folytasd, de valszeg úgyse hallgatsz majd rám, inkább a saját bőrödön tapasztald meg hogy mekkora őrültség ez.
Huh, ezt így mi alapján állítottad össze, mert kétlem hogy akárcsak neten rászántál volna fél órát hogy utánna olvass, szájhagyományok útján fogyózni meg a legjobb út a korházba.
A szervezeted a gyümölcsök kis részét képes csak feldolgozni(bár laktatnak, a rostok fontosak és sok bennük a vitamin), tehát igazi szilárd kaját nem is eszel.
Megmondjam milyen a jó fogyókúra: kiszámolod(!) a napi kb. kalóriabeviteled(a neten is találhatsz ilyen kalkulátort), kiszámolod(!) táblázattal meg mérleggel(!!), hogy mennyi fehérje, szénhidrát zsír amit eszel, és ez alapján a napi kalóriaszükségletednél 200-300
kalóriával kevesebbet eszel(nem 800-1000-el!).
Ajánlom pl.: reggeli zabpehely(nem müzli) +tej
2.,3.,4. étkezés csirkemell+rizs(esetleg főtkrumpli)
5. étkezés sovány túró vagy esetleg tükörtojás(minimális olajban sütve), legjobb ha néhánynak csak a fehérjét eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!