Hogyan fogyjak egészségesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék áprilisra leadni 8 kg-t.
(Max. 1 kg/hét.)
Arra gondoltam, hogy elsősorban elhagyom a kenyeret teljesen az étrendemből. Muszáj helyettesiteni valamivel? Én simán is megeszem pl a csirkemellsonkát, kolbászt, szalámit, sajttal zöldséggel...
Illetve megpróbálok sokkal kevesebb cukros dolgot enni, sok vizet inni, min.3 litert. Sok zöldség, gyümi, de inkább az előbbi.
Sportolni nem nagyon szoktam, fogalmam sincs az mi legyen, akár sok séta is elég lehet?
Illetve miket egyek még, amik egészségesek és nem hízlalnak?
2021. febr. 3. 17:37
11/18 anonim válasza:
#10-es: napi hány kalóriát ajánlasz? És mennyi edzést? Milyen edzést?
12/18 anonim válasza:
Hat az sok mindentol fugg. Hogy mennyit egetsz el egy nap. Nem, kor, vagy pl h fizikai vagy szellemi munkat vegzel e. Lenyeg h napvegere tobbet elegess mint amit bevittel. Barmilyen mozgassal lehet fogyni az a jo amit elvez az ember. De a legjobb vmilyen sulyzos edzes vagy sajat sulyos kardioval kompinalva. Futas, bringa, lepcso. He nem megy akko seta pl meg videora edzes es fokozatosan emelni.
13/18 anonim válasza:
#12-es: képtelenség annyi kalóriát leedzeni, amennyit bevittél.
14/18 anonim válasza:
Jo de alapbol is eleget az ember vagy 1500-2000et. Vagy tobbet is ha aktiv. En pl 3500 korul. 1 edzessel kb 400kcalt egetek el. Szal 3900nal vagyok 0an. Ha fogyni szeretnek akm ennek kb 3500at es csa. De nem ez a cel szal 4200 korul eszek. Ennyi 🤷♂️
15/18 anonim válasza:
#14-es: és én kb 1500at égetek alapból, de csak napi 1000kcal-t eszek, mellette edzek napi 600kcal-t kb, ilyenkor mizu?
16/18 anonim válasza:
Az nemjo.. nagyon nagy deficit ha tenyleg csak ennyi egetsz alapbol. 2100 kene akkor szintentartashoz. Fogyashoz se ennek 1800nal kevesebbet a helyedbe. Ettol hosszu tavon oke h lefogysz de igy az izom is lemegy es semmi formad nem lesz. Ha sok a felesleg a bor is megnyulva maradhat ha ilyen gyorsan fogy. Heti 1-2 kg fogyas siman eleg. Plusz nagyon egeszsegtelen. Faradt leszel mindig, gyenge, a hormonhaztartasnak se jo.. es am csak kiehezteted magad es jon a jojo valszeg. Szoval azt az 1000et told fel 1800ra edzes napokon.. ha meg nem edzel mehet 1200 korul.. (bar sztem az is nagyon keves.. ha egesznap fekszek is tobb eg el 🤔 hany eves, cm, kg vagy?)
18/18 anonim válasza:
Hmm szerintem az ugy tokeletes arany gondolom lany vagy. Valszeg csak kicsit feszesebb meg formasabb akarsz inkabb lenni nem? Tul vekony leszel az nem csini. Persze mindenki mas a tukor mervadobb mint a merleg. De a helyedbe emelnem 1500ra legalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!