Hogyan fogyjak egészségesen?
Szeretnék áprilisra leadni 8 kg-t.
(Max. 1 kg/hét.)
Arra gondoltam, hogy elsősorban elhagyom a kenyeret teljesen az étrendemből. Muszáj helyettesiteni valamivel? Én simán is megeszem pl a csirkemellsonkát, kolbászt, szalámit, sajttal zöldséggel...
Illetve megpróbálok sokkal kevesebb cukros dolgot enni, sok vizet inni, min.3 litert. Sok zöldség, gyümi, de inkább az előbbi.
Sportolni nem nagyon szoktam, fogalmam sincs az mi legyen, akár sok séta is elég lehet?
Illetve miket egyek még, amik egészségesek és nem hízlalnak?
Plusz arra gondoltam, hogy ezenkívül eszek mindent amit eddig (pl megeszem a lencsefőzeléket vagy krumplistesztat is), csak sokkal kisebb adagot, és csak ebédre, este csak zöldség. Sikerülhet így lefogyni?
22/N
Próbálj egy tartható életmódot kialakítani, a heti 1kg sok, ha csak ennyit kell fogynod, 1/2kg reálisabb. Ha nem eszel kenyeret nem kell helyettesíteni, de sajt/kolbász/sonka is lehet hízlaló, ha sokat eszel belőle. A séta tökéletes, ha semmit nem mozogtál, ha vannak problémás területek, érdemes tornázni.
Amennyiben hosszú távon tartani akarod, akkor nem érdemes túlzásba esni semmilyen szempontból.
Mozgásnak nekem ezek váltak be:
Szobabicikli
Kardio
Pilates
Jóga
Hasizom gyakorlatok
Láb, és kar gyakorlatok
Hány éves és hány cm vagy?
Hány kalóriát eszel egy nap?
Elso hozzaszolasba irtam, 22 éves :)
175 cm 73 kg. 65 szeretnek lenni ujra :)
" és csak ebédre, este csak zöldség"
Elmondok egy titkot: vacsorára pontosan annyira hízlal pl a krumplistészta, mint ebédre ;-)
Egészségesen úgy tudsz étkezni, ha biztosítod tested számára a szükséges tápanyagokat, megfelelő makro arányokkal, figyelve a vitamin és rost bevitelre is. Fogyni pedig akkor fogsz, ha energia deficitbe kerülsz tartósan. (Ahogy az előttem szóló is mondta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!