Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak egészségesen?

Hogyan fogyjak egészségesen?

Figyelt kérdés

Szeretnék áprilisra leadni 8 kg-t.

(Max. 1 kg/hét.)

Arra gondoltam, hogy elsősorban elhagyom a kenyeret teljesen az étrendemből. Muszáj helyettesiteni valamivel? Én simán is megeszem pl a csirkemellsonkát, kolbászt, szalámit, sajttal zöldséggel...

Illetve megpróbálok sokkal kevesebb cukros dolgot enni, sok vizet inni, min.3 litert. Sok zöldség, gyümi, de inkább az előbbi.

Sportolni nem nagyon szoktam, fogalmam sincs az mi legyen, akár sok séta is elég lehet?

Illetve miket egyek még, amik egészségesek és nem hízlalnak?

2021. febr. 3. 17:37
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Plusz arra gondoltam, hogy ezenkívül eszek mindent amit eddig (pl megeszem a lencsefőzeléket vagy krumplistesztat is), csak sokkal kisebb adagot, és csak ebédre, este csak zöldség. Sikerülhet így lefogyni?

22/N

2021. febr. 3. 17:55
 2/18 anonim ***** válasza:

Próbálj egy tartható életmódot kialakítani, a heti 1kg sok, ha csak ennyit kell fogynod, 1/2kg reálisabb. Ha nem eszel kenyeret nem kell helyettesíteni, de sajt/kolbász/sonka is lehet hízlaló, ha sokat eszel belőle. A séta tökéletes, ha semmit nem mozogtál, ha vannak problémás területek, érdemes tornázni.

Amennyiben hosszú távon tartani akarod, akkor nem érdemes túlzásba esni semmilyen szempontból.

2021. febr. 3. 18:30
 3/18 anonim ***** válasza:

Mozgásnak nekem ezek váltak be:

Szobabicikli

Kardio

Pilates

Jóga

Hasizom gyakorlatok

Láb, és kar gyakorlatok

2021. febr. 3. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Kenyér helyett abonett vagy pufirizs
2021. febr. 3. 19:08
 5/18 anonim ***** válasza:

Hány éves és hány cm vagy?

Hány kalóriát eszel egy nap?

2021. febr. 3. 19:08
 6/18 A kérdező kommentje:

Elso hozzaszolasba irtam, 22 éves :)

175 cm 73 kg. 65 szeretnek lenni ujra :)

2021. febr. 3. 19:56
 7/18 A kérdező kommentje:
Kaloriat nem szamoltam eddig, de szerintem 2000 minimum volt...
2021. febr. 3. 19:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Kalória deficitbe kell lenned hogy fogyj. Nézd meg mennyi a napi alapanyagcseréd, és vonj le belőle minimum 300 kalóriát
2021. febr. 3. 20:12
 9/18 anonim ***** válasza:

" és csak ebédre, este csak zöldség"

Elmondok egy titkot: vacsorára pontosan annyira hízlal pl a krumplistészta, mint ebédre ;-)

Egészségesen úgy tudsz étkezni, ha biztosítod tested számára a szükséges tápanyagokat, megfelelő makro arányokkal, figyelve a vitamin és rost bevitelre is. Fogyni pedig akkor fogsz, ha energia deficitbe kerülsz tartósan. (Ahogy az előttem szóló is mondta)

2021. febr. 3. 21:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Igy nem fogsz heti 1 kgot fogyni. Pontosabban osszerakott dieta kell meg kemeny edzes.
2021. febr. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!