Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok nekem?

Mit javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés

Szóval 20 éves vagyok és 170cm/105kg.

Az, hogy hogy, miért és mennyi idő alatt halmozódott fel a súlyfeleslegem, nem tudom mennyire releváns a kérdésem szempontjából. Ami szerintem fontos, hogy ha stresszes vagyok úgy érzem, hogy muszáj ennem és csak utána esik le, hogy úristen, megint mit csináltam. Konkrétan úgy vagyok ezzel, mint egy függőséggel.

Október óta sikerült fogynom 11 kg-ot, de az utóbbi 1-2 hetem elég stresszes volt (vizsgaidőszak), így 3kg vissza is jött.

Ezt a 11kg-ot úgy sikerült ledobnom, hogy próbáltam minél kevesebbet enni, figyeltem, hogy mit és egy doki azt ajánlotta, hogy próbáljam ki azt a diétát, ahol este 18h és reggel 10h között nem eszek, annyi, hogy ezt kitoltam 18-12h-ra. Esténként meg eljártam nagyokat sétálni.

A -10kg egy “kisebb cél” volt, de egyáltalán nem éreztem magamon és lehet ez is közrejátszott benne, hogy elkeseredésembe a nyomás alatt elengedtem magam…

Most, hogy 3 kg visszaugrott, eléggé megijedtem, hogy a többi is vissza fog jönni, de nagyon nem szeretném és szeretnék haladni, de úgy érzem segítségre lenne szükségem, mert ez így egyedül nehezen megy.

Nem tudom miért, de személyesen nem tudok erről nyíltan beszélgetni senkivel, ez is elég nagy szó úgy érzem, hogy ide kiírom.

Olyanokban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen étrendet ajánlanátok nekem? Milyen mozgás formát, amit itthon tudok csinálni egyedül a 4 fal között és hasznos is? Illetve bármilyen jó tanácsot elfogadok!

Ha valaki hasonló cipőben jár és jól jönne neki is egy anonim támogató-pajti, nyugodtan írjon privit!🙈

Előre is köszönöm!

2021. febr. 2. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem, amivel eddig lement a 10 kiló azt csináld tovább, amíg már nem megy le vele több és akkor szigoríts.
2021. febr. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!