Evés után bűntudat?
Figyelt kérdés
Miert van lassan egy eve minden eves utan buntudatom? 16eves vagyok 54kg, es ez elvileg normalis suly, de en nem erzem annak, fogyni szeretnek legalabb 5kilot2021. febr. 1. 19:04
1/4 anonim válasza:
Mert pszichés beteg vagy. Fordulj pszichiáterhez!
2/4 anonim válasza:
Ne fogyni akarj, hanem inkább egyél egészségesen, edz.
Én edzések miatt híztam is 5 kilót, mégis sokkal jobb alakom lett, nem lettem pálcika.
3/4 anonim válasza:
Úgy nem lesz bűntudatod, ha egészséges ételeket eszel (megfelelő kalória, fehérje, szénhidrát stb. szintet tartva- érdemes ezekről utána olvasni)
És ezzel valószínűleg le fog menni pár kg. Néha amúgy “bűnözhetsz is persze, nem lesz bajod, ha mondjuk néhány alkalommal eszel csokit, csipszet bármit.
Nekem ez nagyon sokat segített, sokszor én is éreztem bűntudatot, szerintem ez teljesen normális amikor valaki elkezd rájönni, hogy változtatni akar! (viszont ha hosszú távon is megmarad akkor érdemes valakivel beszélni pl anyukáddal vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!