Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok, ha csak...

Miért nem fogyok, ha csak napi háromszor eszem?

Figyelt kérdés

Nem nevezném konkrét fogyókúrának, azonban lényegesen kevesebbet eszem mennyiségben, mint korábban.

Reggelire általában egy szendvicset eszem paradicsommal vagy más zöldséggel, ebéd az éppen ami, viszont csak főétel, leves nélkül.

Uzsonna van hogy kimarad, főleg most a vizsgaidőszakban, vagy max. egy banán, de az is ritkán, inkább folyadékot iszom.

Este 6-7 körül vacsorázom, ami hasonlít a reggelihez, egy-két vékony szelet kenyér.

2021. jan. 31. 11:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem. :D Sima kiszállítós ebéd, egy tányérnyi a kaja, szóval jóllakni jól lakom vele, de nem valami sok.
2021. jan. 31. 19:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam keveset egyél,de nem mindegy mit. 100g kenyérnek lehet akár 350kcal is,700 ha a reggeli vacsora van 200. Én abonettre cseréltem a kenyeret 16kcal egy szelet,a szalámit lecseréltem csirkemell sonkára,mellé zöldség,100kcalból megvan a reggelim és jól lakok :) Sokszor én is rendelem a kaját,mert rá van írva hány kalória,van ami 700 van ami 1500 hiába egy tányérnyi mind. A levesekbe amúgy kevesebb van,azt pl pont ehetnél,én van,hogy vacsira azt eszek.
2021. jan. 31. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

A legtöbb kiszállítós cég oldalán meg tudod nézni hogy mennyi kalória, fehérje, szénhidrát, zsír van a kajában amit eszel.

Én is rendelek és kis adagot ráadásul, de nagyon észnél kell lenni mert kis adagban is van néha 600-700 kcal. Máskor meg csak 400. Attól függ mit rendelsz.

A normál adag ami nem a diétás kategóriában van, hanem ilyen klasszikus “mama főztje” minimum 700 de inkább 800-1000 kcal onnan ahonnan mi szoktunk rendelni.

2021. febr. 1. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!