Negyven feletti nők,mit és mennyit sportoltok súlytartáshoz?
Kovid előtt rendszeresebb volt: heti két kettlebell és három-négy spinning edzés volt, nyáron terep kerékpározás és gyalogtúrázás, néha fallabdázás.
Jelenleg a lezárás alatt itthon: heti négy óra spinning, hétvégén gyalogtúra vagy kocogás a szabadban.
167/81 vagyok, szívesen fogynék de csak a súlyomat tudom tartani ennyi mozgással. 2000 kcal körül eszem, mert az alatt idegbeteg vagyok. 47/N
Én nem sokat. Itthon szoktam erősíteni, tornázni, jógázni, ez hetente 3-4x 15-20 perc. Ha jobb az idő, akkor van, hogy elmegyek egy kicsit futni, biciklizni, de ez nem rendszeres. Úszni szeretek, de elég messze van tőlünk az uszoda, így oda is ritkán jutok el.
Most 55 kg vagyok (pár éve 65-ről fogytam le), 163 cm, 45 éves. Az alakommal nagyjából elégedett vagyok.
Anyukam 47 eves, 172 cm magas es 60-62 kilo kurul ingadozik.
Sajnos mar tobb mint egy eve csipo mutetre var, covid miatt azota is csak toljak, es nem szabad megerolteto dolgokat vegeznie, igy foleg csak rovid tavon setal, regebben biciklizett mig jo volt a laba. Keveset eszik, tobbszor kicsiket es igy tartja a sulyat, es alig varja hogy ujra tekerhessen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!