Nagy vacsi akkor, ha belefér?
Későn kelek és fekszem, el vagyok csúszva kaja ügyileg is. Súlytartásnál jó, ha a vacsim a legnagyobb étkezés kb 3 órával lefekvés előtt? Kb 400 kcal, persze szénhidráttal. Belefér a makróimba és a kcal keretembe is. Ez nem okozhat semmiképp sem hízást, igaz?
kcal elősztás
Napi átlag 1500-1600 kcal
Reggeli 500 kcal körül
Ebéd 400 kcal körül
Uzsi 300 kcal körül
Vacsi 300-400 kcal körül
Makrók
100 g fehérje
30-45 g zsír
150-170 g szénhidrát
Este kb 30 g szénhidrátot eszem. Jó ez így, nem fogok tőle hízni?
Amúgy sportolok heti 3-4×1 óra súlyzós edzést.
175cm 17L
az elsőnek van igaza, fogyás szempontjából édesmindegy, hogy mikor viszed be a kalóriákat. az alvásodat zavarhatja esetleg, ha túleszed magad esténként, de 3-400 kalóriát nem neveznék túlevésnek, pláne, hogy 3 órával lefekvés előtt eszel. szerintem teljesen rendben van, ha jól érzed magad ezzel.
a leírtak alapján kizártnak tartom, hogy híznál, sőt, ha 3-4x végzel súlyzós edzést, akkor én a helyedben még emelnék is a kalóriákon (főleg fehérjéből).
de tapasztald ki, ha 4-5 hét múlva fogytál, akkor emelj - ez inkább diétás étrend, mint súlytartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!