Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy vacsi akkor, ha belefér?

Tabbouleh kérdése:

Nagy vacsi akkor, ha belefér?

Figyelt kérdés

Későn kelek és fekszem, el vagyok csúszva kaja ügyileg is. Súlytartásnál jó, ha a vacsim a legnagyobb étkezés kb 3 órával lefekvés előtt? Kb 400 kcal, persze szénhidráttal. Belefér a makróimba és a kcal keretembe is. Ez nem okozhat semmiképp sem hízást, igaz?

kcal elősztás

Napi átlag 1500-1600 kcal

Reggeli 500 kcal körül

Ebéd 400 kcal körül

Uzsi 300 kcal körül

Vacsi 300-400 kcal körül

Makrók

100 g fehérje

30-45 g zsír

150-170 g szénhidrát

Este kb 30 g szénhidrátot eszem. Jó ez így, nem fogok tőle hízni?

Amúgy sportolok heti 3-4×1 óra súlyzós edzést.

175cm 17L

2020. júl. 18. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha benne vagy a keretbe és nem eszed túl magad, akkor nem fogsz hízni, teljesen mindegy, hogy most ebédre vagy vacsorára eszel többet.
2020. júl. 18. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Mivel alvaskor lelassul az anyag csere konnyebben rakodik fel felesleg, nemtudom hany kilo vagy mest foleg attol fugg, de szerimtem 30 g szénhidrát estere nem annyira számottevő.
2020. júl. 19. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

az elsőnek van igaza, fogyás szempontjából édesmindegy, hogy mikor viszed be a kalóriákat. az alvásodat zavarhatja esetleg, ha túleszed magad esténként, de 3-400 kalóriát nem neveznék túlevésnek, pláne, hogy 3 órával lefekvés előtt eszel. szerintem teljesen rendben van, ha jól érzed magad ezzel.

a leírtak alapján kizártnak tartom, hogy híznál, sőt, ha 3-4x végzel súlyzós edzést, akkor én a helyedben még emelnék is a kalóriákon (főleg fehérjéből).

de tapasztald ki, ha 4-5 hét múlva fogytál, akkor emelj - ez inkább diétás étrend, mint súlytartó.

2020. júl. 19. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment mindenkinek a zöld pacsi😁
2020. júl. 19. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó! Itt nem az időpontok a fontosak, inkább az, hogy alvás előtt 2-3 órával legyen az utolsó étkezés, ami nálad megvan. Ettől semmiképp sem fogsz hízni
2020. júl. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!