Minden nap egy picike csalás belefér?
Én mikor fogyóztam(ez így nem pontos, mert azóta is odafigyelek a kajálásra, mozgásra), nem csaltam sosem. Ettem mindent, csak mértékkel. ha megkívántam mondjuk a kakaós csigát, vagy mit tudom én, a lángost vagy a chipset, akkor ettem. Mondjuk egy fél péksütit, pár darab chipset, fél szelet sütit. Aztán annyival kevesebbet ettem másból. Szóval én is beterveztem a napi étrendembr, és ennyi.
Egyébként én kalóriát számoltam, mikor láttam, hogy kb. jó tempóban fogyok, akkor mondjuk ha 1326 kalóriát ettem aznap 1300 helyett, abból nem csináltam ügyet egyáltalán.
"1326 kalória 1300 helyett" - Minek egyáltalán ennyire számolgatni azt? Sosem értettem az ilyen kalóriaszámítós embereket.
Én is fogytam, nem is keveset, de soha nem is volt kedvem, meg energiám sem számolgatni, inkább átalakítottam az étrendemet, pár dolgot kizártam, pár dolgot beiktattam, mindenből kevesebbet. De ha számolgatnom kellett volna, hogy most 1000 mennyit ettem, tuti beleőrülök.
CSALÁS alatt pedig mit értesz? Ha megkívánod a csokit, megeszel aznap egy sort és annyi, megkívánod a chipset, megeszel egy marékkal és annyi. A többit elteszed és esetleg pár nap múlva. Ez maximum így működhet. Ha folyamatosan csalsz ne várj eredményt, csalónapot főképp ne tarts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!