Mit tegyek ha már nem használ az életmód váltás és a súlyom megállt?
4 éve kezdtem és fogytam 14-15 kg-t.De az elmult 2-3 évben semmi.Néha 3-4 kg vel tobb néha kevesebb.Hiába vonok meg magamtól dolgokat,nem tudok fogyni.Eljártam edzeni amíg még lehetett de 5 hét alatt elég komoly diéta mellett max 1-2 kg ment le.Tudom ez nem rossz de szerintem csak a víz.
Sajnos bezártak az edző termek és már nemtudom mit kezdjek magammal.
Rosszul érzem magam a bőrömben.
Mit tehetnék?Tudna valaki segíteni,mit tanácsolnátok?
Elöször is nem mindegy, mit értesz életmódváltás alatt - igen sok mindent ebbe a kategóriába sorolnak, aminek semmi értelme sincs.
Másodszor, ha nincs kalóriadeficited, akkor nem fogysz - mennyi a napi kalóriabeviteled meg mennyi a felhasználásod - illetve az si számít, milyen magas vagy, hány kg, lány vagy fiú.
Harmadszor sportolni otthon is lehet, ha komolyan gondolod, ehhez nem kell sehová eljártni.
Negyedszer a "komoly diéta" a legtöbb esetben többet árt, mint amennyit használ.
Az elsö koplalós ötlete meg a legjobb út arra, hogy belebetegedj, és mégse fogyj semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!