Mit esztek reggelire?
Akik fogyoznak, edzenek, tehat egeszsegesebb eletmodot folytatnak, mit esztek reggelire?
En maradtam a sima szendvicsnel, zoldseggel.
Egyszeruen nem jut eszembe mas, ami jo lenne.
Zabkasa nekem nagyon nem jott be.
Szivesen fogadnek tippeket, otleteket taplalo, egeszseges, de nem hizlalo reggelikre :)
Koszi
- kenyér helyett én tk rozs abonettet eszem, ahhoz a sajt, kevés margarin.
- tojásrántotta zöldséggel.
- natúr joghurtba fahéj és zabpehely, megpuhul, ízesítésnek beleteszem az epres fehérjeporomat(én ezt akkor csinálom, mikor nem vagyok éhes reggel és előbb edzek, utána reggelizem csak, egybe a 10óraival, ami a fehérjepor lenne).
- metélőhagymás/medvehagymás-kefires túró zöldséggel vagy lehet simán fahéjasan/kakaósan-kefiresen a túrót.
Én ezeket szoktam, nincs rendszer, mikor mihez van kedvem.
De egyébként, ismerősöm ugyanolyan fehérkenyérrel, krumplistésztával fogyott le, nem a minőség, hanem a mennyiség számít fogyáskor. Az más kérdés, hogy a szervezetnek jobb az egészséges étel :)
Koszonon szepen.
Akkor veszek egy abonettet.
Hatha jo lesz :)
Én a pennyben a barna zacskósat veszem.
Összetevők: Teljes kiőrlésű rozsilszt 95%, étkezési só.
Nagyon magas a rosttartalma, egészséges.
Sok mindentől függ, gyakran eszek pl tojást, főtt tojásesetében akár előtte nap is meglehet főzni. Általában 2 tojás mellé egy fél kifli plusz sok zöldség, de gyakran teszek tojást szendvicsbe is pl zsemle+tarja(felvágott)+tojás+sajt+zöldség+torma(vagy csípős mustár).
De ha sietős vagyok, akkor egy nagy kefir plusz egy marék müzli és/vagy gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!